Expertise Centrum HBO Traineeship Onderwijs (ECHT Onderwijs).

Wij geloven dat het onderwijs gebaat is bij leerkrachten met een andere achtergrond.

ECHT Onderwijs vormt de schakel tussen deze twee. Wij helpen mensen met ambities het onderwijs in te stromen en op deze wijze hun carrière(switch) betekenisvol in te richten. Onze focus ligt op vernieuwend organiseren, een flexibele manier van opleiden en het intensief begeleiden van de nieuwe generatie leerkrachten.

Wij zetten ons dagelijks in om kansen te creëren voor Zij- instromers en Hybride docenten door het aanbieden van opleidingen & traineeships voor toekomstige leraren. Ook bieden wij Inhouse opeidingstrajecten, advies, ondersteuning en projectmanagement aan.

ECHT Onderwijs

Wat wij doen

ECHT Onderwijs zorgt voor een instroom van professionals uit het bedrijfsleven naar het onderwijs met speciaal ontwikkelde traineeships, die de flexibiliteit, relevante studie-inhoud en begeleiding bieden die zij-instromers nodig hebben. Zo bereiden we talent voor op een langdurige toekomst in het onderwijs.

Waarom wij dat doen.

Wij ondernemen primair vanuit een maatschappelijke missie (impact first)
primair doel is de instroom in het onderwijs te vergroten en de uitstroom te verkleinen. Wij hebben een verdienmodel, maar winstmaximalisatie is geen doelstelling. Wij zijn transparant en fair naar iedereen.

ONZE MISSIE

ECHT Onderwijs zorgt voor een instroom van professionals uit het bedrijfsleven naar het onderwijs met speciaal ontwikkelde traineeships, die de flexibiliteit, relevante studie-inhoud en begeleiding bieden die zij-instromers nodig hebben. Zo bereiden we talent voor op een langdurige toekomst in het onderwijs.

Wij werven.....

Wij willen meer mensen interesseren en enthousiasmeren om te kiezen voor het onderwijs. We willen nieuwe (groepen) mensen aanspreken en het tevens het imago van werken binnen het onderwijs verbeteren.

Wij leiden op.....

Een goede opleiding is de basis voor een succesvolle carrière in het onderwijs. Meer mensen zo goed mogelijk opleiden is de basis. ECHT Onderwijs werkt samen met opleiders en scholen om de het traineeship wat wij aanbieden zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de mensen en de praktijk.

  Wij behouden.....

Zij- instromers en startende onderwijstalenten willen we behouden. ECHT Onderwijs ziet de professionals die met plezier werken, daarom stimuleren wij ook voorzieningen die bevestigen dat het fijn is om te werken in het onderwijs.

Wij ontwerpen.....

wij blijven continu op zoek naar nieuwe wegen om meer enthousiaste mensen aan het werk te krijgen in het onderwijs. Nieuwe flexibele leerroutes en functieprofielen ontwikkelen wij in samenspraak met het onderwijs.

Onze Kernwaarden

Strategisch & eerlijk

We denken mee op strategisch HRM beleid en zijn eerlijk over wat scholen en docenten van ons kunnen verwachten.

Avontuurlijk & ondernemend

We maken verbinding met mensen buiten het onderwijs en benutten kansen samen met het bedrijfsleven.

Onafhankelijk & onderwijsgericht

We varen onze eigen koers maar altijd in gezamenlijkheid en het belang onze partners.

professioneel

Al onze teamleden hebben een achtergrond in het onderwijs en beschikken over veel ervaring.

Energiek & betrokken

Ons team barst van de energie om te vernieuwen en heeft een hart voor onderwijs.

Ambitieus

We hebben een ambitieuze visie om het onderwijs toegankelijker te maken voor een nieuwe generatie professionals.

geïnteresseerd?

Wil je een traineeship volgen of wil je als school de trainees van ECHT Onderwijs inzetten? Neem dan contact met ons op!

010 - 30 76 431info@echtonderwijs.nl