Zoek je professionals die direct ingezet kunnen worden op basis van hun (werk)ervaring en expertise? Vakkrachten of hybride docenten bieden een uitkomst voor jouw school bij het aanbieden van lesoverstijgende vakken of vakspecifieke kennis die je zoekt op het gebied van IT, Techniek, Sales en Marketing of Finance.

Onze vakkrachten...

Deze vakkrachten hebben elk hun specifieke achtergrond en kiezen voor het combineren van hun baan met het onderwijs. Onze collega’s hebben passie voor het onderwijs en in het vak dat zij geven. Zijn worden ingezet op scholen. Niet voor de traditionele vakken drama, dans of muziek maar voor het vak dat binnen de school ontbreekt. Wij zijn daarbij verder gaan kijken naar wat het onderwijs van nu nodig heeft. En dit levert waardevolle profielen op. Wij geloven dat juist onze collega’s van grote waarde zijn voor leerlingen en teams.

Leswaarnemers

De leswaarnemers van ECHT Onderwijs nemen de lessen waar van bevoegde leerkrachten die op dat moment afwezig zijn, bijvoorbeeld door ziekte of uitval. De leswaarnemers begeleiden huiswerkklassen, houden toezicht tijdens tussenuren en surveilleren tijdens opdrachten en digitale tentamens. Wij hebben een poule met zelfstandig werkende leswaarnemers die per direct inzetbaar zijn. Zo worden uw vaste leerkrachten/docenten ontlast en voorkomt u dat u leerlingen naar huis moet sturen.

Hybride docent

Een hybride docent kiest er voor deels als docent te werken en daarnaast ook werkzaam te zijn in een andere baan in loondienst of als zelfstandig ondernemer. Zij staan met beide benen in de praktijk en vinden het leuk om hun vakkennis en passie over te brengen op de klas.

Opleiden en begeleiden

Met trainingen en opleidingen leiden wij onze vakspecialisten zelf op. Daarnaast begeleiden we ze intensief bij hun ontwikkeling als mens, zodat ze met hun persoonlijkheid het verschil kunnen maken. Kies uit de vakspecialisten, professionals uit het bedrijfsleven of onze trainees met ervaring.

Onze collega’s zijn experts in het vak waarin zij lesgeven. Zij volgen bij ons een training waarin zij pedagogisch geschoold worden. Zo zijn zij direct van waarde in de school voor het geven van het vak.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende vakgebieden
IT, techniek of mediatraining. Of voor het vak Spaans, Engels of Sales.

Op zoek naar een nieuwe toekomstige collega?

Of bent u benieuwd wat zij voor jullie school of bestuur kunnen beteken? Klik dan hier.

010 - 30 76 431info@echtonderwijs.nl