VERSNELDE LERARENOPLEIDING VOOR DE NIEUWE GENERATIE ONDERWIJSPROFESSIONALS

Ben jij toe aan een carrièreswitch en wil je het onderwijs in?
Bij ECHT Onderwijs kun jij je omscholen tot leraar basisonderwijs of docent worden in het voortgezet onderwijs.

Dit is je kans om impact te maken. Wij zoeken onderwijsvernieuwers! Voorzie jij het onderwijs van nieuwe energie en verbeter je de perspectieven voor (aankomende) leerkrachten & docenten?

Kies voor onze versnelde lerarenopleiding en haal je lesbevoegdheid voor het basis- of voortgezet onderwijs. Ook heb je na afronding een hbo-diploma Bachelor of Education én een heleboel waardevolle werkervaring op zak. Met het traineeship van ECHT Onderwijs volg je een waardevol ontwikkeltraject waarin je intensief wordt begeleid, uitgedaagd getraind, gecoacht en doe je veel kennis en ervaring op in de opdrachten die je doet bij verschillende onderwijsorganisaties.

Maak jij het waar?

meld je nu aan

word leraar of vak-leerkracht in hetbasisonderwijs

informatie traineeship

word docent in hetMBO of voortgezet onderwijs

informatie traineeship

word Hybride docentof vakdocent in het onderwijs

informatie traineeship

De volgende stap

De volgende stap in jouw carrière!

Met onze zij- instroom traineeship zorgen wij ervoor dat jij je verder kunt ontwikkelen. Wij begeleiden en coachen je “on the job”, en bieden je waardevolle trainingen aan. Het onderwijsprogramma (opleiding) tijdens het traineeship is specifiek ontwikkeld voor zij-instromers en studenten. Tijdens de (verkorte)  HBO opleiding ga je ervaring opdoen binnen verschillende scholen. Na het volgen van het traineeship ben je klaar om als bevoegd leraar aan de slag te gaan en helemaal klaar voor de volgende stap in je carrière.

Wij bereiden je voor op wat het onderwijs van je vraagt.

ECHT Onderwijs

Leraar worden bij echt onderwijs

Met onze versnelde lerarenopleidingen kun jij je al binnen drie jaar omscholen tot docent. Door leren en werken te combineren tijdens een innovatief programma, ben je na afronding van de lerarenopleiding klaar om als echte professional aan de slag te gaan in het basisonderwijs of voortgezet onderwijs. Geen eindeloze theorie en hoge opleidingskosten, wél leren in de praktijk met een goed salaris. Leraar worden doe je het snelst bij ECHT Onderwijs.

bekijk onze FAQ

Studeren bij ECHT Onderwijs

  • Geen studieschuld, wél salaris
  • Binnen drie jaar een hbo-diploma Bachelor of Education behalen
  • Een lerarenopleiding die goed te combineren is met je huidige baan, zodat je stapsgewijs de overgang kunt maken
  • Onderwijs op maat
  • Intensieve begeleiding, ook als je aan de slag gaat. Je wordt dus niet in het diepe gegooid
  • Volg het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Take Charge’
  • Baangarantie: wij vinden de school die bij jou past

Het traineeship

Tijdens ons zij- instroom Traineeship kan jij in twee jaar jouw deeltijdopleiding halen en krijg je gedurende je opleiding en na je afstuderen optimale begeleiding en een Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Dat is hoe ECHT Onderwijs werkt. Het eerste half jaar ga jij één dag of twee avonden per week naar school en loop je stage. Na een ongeveer een half jaar begint je werk- leertraject en werk je minimaal twee dagen als leraar en zit je nog één dag in de schoolbanken. In het MBO traineeship sta je meteen voor de klas. Dit is ook het moment waarop jij gaat verdienen. Wanneer jij eraan toe bent neemt de werktijdfactor toe. Het laatste jaar werk je minimaal drie dagen per week in het onderwijs.

Selectieprocedure

“WE HIRE CHARACTER AND TRAIN SKILLS”
Om in aanmerking te komen voor de het Traineeship dien je een afgeronde HBO of WO studie te hebben. Toch kijken wij verder tijdens de selectieprocedure dan alleen je CV. We screenen zorgvuldig,
waarbij we oog hebben voor mindset, vaardigheden, ervaring en ambitie. Daarbij maken wij gebruik van de door onze neurowetenschapper ontwikkelde TalentScan. Deze test is een combinatie van drijfveren, vaardigheden en persoonlijkheid en geeft aan hoe je je verder kunt ontwikkelen. klik hier voor onze selectieprocedure

geïnteresseerd?

Wil je een traineeship volgen of wil je meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op!

meld je nu aan