VERSNELDE LERARENOPLEIDING VOOR DE NIEUWE GENERATIE ONDERWIJSPROFESSIONALS

Ben jij toe aan een carrièreswitch en wil je het onderwijs in?
Bij ECHT Onderwijs kun jij je omscholen tot leraar basisonderwijs of docent worden in het voortgezet onderwijs of het mbo.

Wij zoeken onderwijsvernieuwers! Voorzie jij het onderwijs van nieuwe energie en verbeter je de perspectieven voor (aankomende) leerkrachten & docenten? Dit is je kans om impact te maken.

Kies voor onze versnelde lerarenopleiding en haal je lesbevoegdheid voor het basis- , voortgezet onderwijs of het mbo. Ook heb je na afronding een hbo-diploma Bachelor of Education én een heleboel waardevolle werkervaring op zak. Met het traineeship van ECHT Onderwijs volg je een waardevol ontwikkeltraject waarin je intensief wordt begeleid, uitgedaagd getraind, gecoacht en doe je veel kennis en ervaring op in de opdrachten die je doet bij verschillende onderwijsorganisaties.

Maak jij het waar?

meld je nu aan

word leraar in hetbasisonderwijs

informatie traineeship

word docent in het voort-gezet onderwijs of mbo

informatie traineeship

word vakdocentin het onderwijs

informatie traineeship

De volgende stap

Dé lerarenopleiding die beter past bij zij-instromers!

Een flexibele lerarenopleiding waar de zij-instromers en hun ervaring centraal staan. Omdat wij geloven dat het onderwijs gebaat is bij leerkrachten met een andere achtergrond.

Met onze zij-instroom traineeships zorgen wij ervoor dat jij je verder kunt ontwikkelen. Wij begeleiden en coachen je ‘on the job’, en bieden je waardevolle trainingen aan. Het onderwijsprogramma (opleiding) tijdens het traineeship is specifiek ontwikkeld voor zij-instromers en studenten. Tijdens de (verkorte) hbo-opleiding ga je ervaring opdoen binnen verschillende scholen. Na het volgen van het traineeship ben je klaar om als bevoegd leraar aan de slag te gaan en helemaal klaar voor de volgende stap in je carrière.

Wij bereiden je voor op wat het onderwijs van je vraagt.

Niet bij nul beginnen

Iemand die al een jarenlange carrière in het bedrijfsleven achter de rug heeft, zou niet helemaal bij nul hoeven te beginnen. Vanuit die gedachte hebben wij een traineeship ontwikkeld voor iedereen die leraar of docent wil worden. In een traject van drie jaar gaan wij jou helpen omscholen, ontwikkelen en ga jij praktijkervaring opdoen.

ECHT Onderwijs

Leraar worden bij echt onderwijs

Met onze versnelde lerarenopleidingen kun jij je al binnen drie jaar omscholen tot docent. Door leren en werken te combineren tijdens een innovatief programma, ben je na afronding van de lerarenopleiding klaar om als echte professional aan de slag te gaan in het basisonderwijs of voortgezet onderwijs. Geen eindeloze theorie en hoge opleidingskosten, wél leren in de praktijk met een goed salaris. Leraar worden doe je het snelst bij ECHT Onderwijs.

bekijk onze FAQ

Studeren bij ECHT Onderwijs

  • Baangarantie
  • Direct een coach tot je beschikking
  • Geen studieschuld, wél salaris
  • Online community
  • Landelijk een passend netwerk van scholen
  • Binnen twee jaar je Bachelor of Education
  • Je krijgt ons persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Take Charge’
  • Flexibele leerroute, zodat je stapsgewijs en goed de overgang kunt maken

Het traineeship

Tijdens ons zij-instroom traineeship kan jij in twee jaar jouw deeltijdopleiding halen en krijg je gedurende je opleiding en na je afstuderen optimale begeleiding en een Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Dat is hoe ECHT Onderwijs werkt. Het eerste half jaar ga jij één dag of twee avonden per week naar school en loop je stage. Na een ongeveer een half jaar begint je werk-leertraject en werk je minimaal twee dagen als leraar en zit je nog één dag in de schoolbanken.

In het mbo-traineeship sta je meteen voor de klas. Dit is ook het moment waarop jij salaris krijgt. Zodra jij eraan toe bent, neemt de werktijdfactor toe. Het laatste jaar werk je minimaal drie dagen per week in het onderwijs.

Selectieprocedure

Om in aanmerking te komen voor de het traineeship dien je een afgeronde hbo- of wo-studie te hebben. Toch kijken wij verder tijdens de selectieprocedure dan alleen je CV.

We screenen zorgvuldig, waarbij we oog hebben voor mindset, vaardigheden, ervaring en ambitie. Daarbij maken wij gebruik van de door onze neurowetenschapper ontwikkelde TalentScan. Deze test is een combinatie van drijfveren, vaardigheden en persoonlijkheid en geeft aan hoe je je verder kunt ontwikkelen. Klik hier voor onze selectieprocedure

geïnteresseerd?

Wil je een traineeship volgen of wil je meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op!

meld je nu aan