Samenwerking met ECHT Onderwijs – De Hoeksteen

We zijn met Echt onderwijs in contact gekomen omdat we ons lerarenbestand wilde uitbreiden en zij-instromers een kans willen geven in het Rotterdamse onderwijs.

Er is prettig contact met ECHT Onderwijs. Vrij snel heeft ECHT Onderwijs de trainees besproken. Alle communicatie per mail ging snel en accuraat. Echt onderwijs heeft een duidelijk visie en beleid op wat zij de scholen en de kandidaten willen en kunnen bieden. Voor de start van het traject wordt het verloop van de kandidaten uitgelegd. Dit is helder en duidelijk. Het is heel prettig dat een medewerker van Echt onderwijs tijdens de gesprekken aanwezig is. Hierdoor is een vlotte en goede terugkoppeling mogelijk wat zowel voor de kandidaten als de school erg prettig is.

De Hoeksteen

Misschien vind je dit ook interessant

LAKS

Op 7 april 1984 werd deze belangenbehartiger voor studenten en scholieren opgericht. Het primaire doel was om de rechtspositie van Nederlandse studenten te verbeteren. Nu

Read More »

Leraar in opleiding (LIO)

Een student aan de pabo is een leraar in opleiding (afgekort LIO) en volgt dus een opleiding om gediplomeerd voor de klas te mogen staan.

Read More »

Wij nemen contact op

Bedankt voor je aanvraag!
Wij nemen de boeking in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Heb je tussendoor vragen? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Pieter Redelijkheid
ECHT Onderwijs