Aanmelden zij-instroom

Aanmelden zij-instroom

Start jouw carrière als onderwijsprofessional bij ECHT Onderwijs

Je bent eruit: je wil de switch naar het klaslokaal maken! We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Zodra je je via deze pagina aanmeldt voor een van onze zij-instroomtrajecten, oftewel talentontwikkelingsprogramma’s, nemen onze recruiters contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Daarna start de selectieprocedure. Ben je er nog niet uit welk type onderwijs bij jou past? Neem dan contact met ons op, zodat we met je kunnen meedenken.

Aan de slag in het onderwijs

meer info over LERAAR OF DOCENT WORDEN?

Als je eerst meer wilt weten over de inhoud van onze talentontwikkelingsprogramma’s of de werkwijze van ECHT Onderwijs, meld je dan aan voor een van onze online meet & greets. Tijdens deze momenten krijg je ook alle ruimte om vragen te stellen.

de voordelen van echt onderwijs

aanmelden

Ben je enthousiast over een van onze talentontwikkelingsprogramma’s? Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op om kennis te maken. In dit kennismakingsgesprek komen ook de verdere details van het selectieproces aan bod.

hulp nodig?

veelgestelde vragen

Er zijn verschillende zij-instroomtrajecten bij ECHT Onderwijs:
  • Leraar primair onderwijs;
  • Docent middelbaar beroepsonderwijs;
  • Docent voortgezet onderwijs (tweedegraads) Engels, Nederlands of wiskunde. Het talentontwikkelingsprogramma is momenteel in ontwikkeling. Mocht je interesse hierin hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen;
  • Leraar of docent gespecialiseerd onderwijs.
De fysieke collegedagen van ons talentontwikkelingsprogramma primair onderwijs zijn in Rotterdam, die van het mbo in Amsterdam. Wanneer wij van start gaan met het talentontwikkelingsprogramma voortgezet onderwijs, zal dit in overleg gaan met ECHT Onderwijs en jou en is afhankelijk van de opleidingspartner. De rest van je opleiding vindt plaats op de werkvloer van de school waar je aan de slag gaat. Wij bieden waar het mogelijk is het programma blended aan (digitaal op afstand).
Wij starten elke februari en september een nieuwe klas voor het primair onderwijs en wij streven er naar om dit ook voor het voortgezet onderwijs te doen. Dit zal in februari en september zijn. Neem voor de actuele planning contact met ons op.
Helaas is het voor ons niet mogelijk om het volledige talentontwikkelingsprogramma voor je te faciliteren als je al een opleiding in het onderwijs of in de zorg hebt afgerond. Dit komt door het instellingscollegegeld dat er dan betaald moet worden. Lees hier meer over deze wet- en regelgeving. Daarbij is de opleiding al een versnelde variant van de bacheloropleiding en kunnen deze niet nog meer versnellen.
Het programma voor het primair onderwijs duurt in totaal 3 jaar, waarin je binnen 2 jaar je Bachelor of Education behaalt. Het programma voor het voortgezet onderwijs en mbo duurt in totaal 1,5 jaar tot 2 jaar, waarin je respectievelijk binnen 2 jaar je tweedegraads bevoegdheid haalt of binnen 1,5 jaar je Pedagogisch Didactisch Getuigschrift.

Heb je een andere vraag? Bekijk hier alle veelgestelde vragen of neem contact op via onderstaande gegevens.

Wij nemen contact op

Bedankt voor je aanvraag!
Wij nemen de boeking in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Heb je tussendoor vragen? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Pieter Redelijkheid
ECHT Onderwijs