Begeleiden en professionaliseren

begeleiden & professionaliseren

blijven leren en ontwikkelen

Om leerlingen te laten groeien, moeten wij zelf ook blijven groeien. Vanuit die gedachte is ons talentontwikkelingsprogramma ontstaan, gericht op het stimuleren van groei binnen onderwijsteams.

Met andere woorden, wij ondersteunen jouw onderwijsinstelling bij het professionaliseren van je onderwijspersoneel, in het bijzonder zij-instromers en startende leerkrachten en docenten. Dit doen wij met ons eigen unieke talentontwikkelingsprogramma, gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

persoonlijke begeleiding

Wij helpen onderwijsprofessionals hun carrière betekenisvol in te richten. Onze focus ligt op vernieuwend organiseren, een flexibele manier van opleiden en het intensief begeleiden van de nieuwe generatie leerkrachten in het werkveld.

De deelnemer ontvangt begeleiding ‘on the job’ van een talentmanager, doorloopt verschillende leerlijnen en krijgt toegang tot verschillende cursussen en e-learnings.

Voordelen voor jouw school

wat wij bieden

Deelnemers aan ons talentontwikkelingsprogramma krijgen een persoonlijke coach en doorlopen een op maat gemaakt programma van intervisie, cursussen en e-learnings. Daarnaast helpen we jou om de nieuw opgedane kennis en ervaring van je personeel te borgen en benutten binnen je school. Zo creëer je een onderwijsteam dat stevig in de schoenen staat en weet hoe het elkaars talenten moet benutten.

Meer weten over ons talentontwikkelingsprogramma of nieuwsgierig naar de implementatie?

persoonlijk talent-ontwikkelingsprogramma

Ons begeleidings- en professionaliseringstraject is onderdeel van ons unieke talentontwikkelingsprogramma, waarmee we talent met een enthousiasme voor het onderwijs omscholen van bekwaam naar bevoegd. Is jouw personeel al bevoegd, maar wil je ze naar het volgende niveau als onderwijsprofessional helpen? Dan bieden wij op maat gemaakte begeleidings- en professionaliseringstrajecten aan.

begeleiding

Integraal begeleidingsplan

Aandacht voor cultuurverandering

Begeleiding 'on the job'

Intervisie (peer to peer)

Persoonlijke coach

Work-life balance

PROFESSIONALISERing

Professionele & persoonlijke ontwikkeling

On- en offline trainingen

Portfolio-opbouw

Persoonlijke coach

Softskills verbeteren

Take Charge programma

Benieuwd wat ECHT Onderwijs voor jouw school kan betekenen?

"We hire character & train skills"

Wij nemen contact op

Bedankt voor je aanvraag!
Wij nemen de boeking in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Heb je tussendoor vragen? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Pieter Redelijkheid
ECHT Onderwijs