Persoonlijke begeleidingen coaching

We kijken graag met je mee naar wat voor jou de fijnste werk-privébalans is. Denk bijvoorbeeld aan de locatie van de opleiding en jouw ontwikkelingstraject. Ook koppelen we je aan een talentmanager die gedurende het traject voor je klaarstaat. Hij of zij organiseert intervisiebijeenkomsten die aansluiten op jouw behoeftes en samen werken jullie aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Studieprogramma

Als docent wiskunde bij ECHT Onderwijs volg je een driejarige opleiding, die het eerste jaar goed te combineren is met je huidige baan. Algebra, analyse, meetkunde, statistiek en rekenen: het komt allemaal terug tijdens het opleidingstraject.

Naast het werken aan je eigen vaardigheden, leer je ook hoe je leerlingen kunt ondersteunen bij het ontwikkelen van hún vaardigheden. Aan het einde van deze opleiding ga je naar huis met een hbo-diploma Bachelor of Education, en ben je helemaal klaar om als wiskunde docent voor de klas te staan. Bekijk het opleidingstraject om te zien hoe het programma eruit ziet.

Download opleidingstraject

ECHT Onderwijs

Geen studieschuld,wel salaris

Wiskunde docent worden zonder een studieschuld achteraf? Bij ECHT Onderwijs betalen wij jouw studiekosten, en verdien je na een half jaar al een salaris als docent. De eerste zes maanden is de opleiding tot docent goed te combineren met je huidige baan.

In het kort

  • Geaccrediteerde, versnelde tweejarige hbo-opleiding tot docent wiskunde
  • Geen studiekosten, wél salaris
  • Werken op een school bij jou in de buurt
  • Intensieve coaching en training op maat
  • Baangarantie: nu en in de toekomst

SELECTIEPROCEDURE

Heb je een hbo-diploma op zak? Dan is onze open avond de eerste stap van de selectieprocedure. Hier vertellen we je meer over de opleiding docent wiskunde en verschillende mogelijkheden. Ben je na deze avond nog steeds enthousiast, dan volg je de rest van de procedure. Wat dat precies inhoudt, vind je hieronder.

REVIEWS

Andere opleidingen

Wil je liever les geven in het basisonderwijs? Volg dan de pabo deeltijdopleiding via ECHT Onderwijs. Gaat je interesse uit naar andere vakken op het voortgezet onderwijs? Dan is het ook mogelijk om een opleiding tot hybride docent, docent Nederlands of docent Engels te volgen. Meld je aan voor de open avond en we vertellen je graag meer!

Aanmelden Open Avond