ECHT Onderwijs wil het onderwijs toegankelijker maken.

Het tekort aan docenten wordt steeds groter. Dat vraagt om een nieuwe manier van denken, van waarnemen, van oplossen. ECHT onderwijs wil de instroom in het basis-, voorgezet- en beroepsonderwijs vergroten door anders te kijken naar het onderwijs en vooral ook anders te werven en op te leiden. Wij kijken naar mindset, passie en talent. Dit zie je terug bij onze trainees, vakspecialisten en experts (potentials) van buiten het onderwijs. We zijn een kweekvijver waarin we talenten trainen en opleiden om hun positie in het onderwijs in te nemen. Niet alleen omdat het nodig is, maar omdat we geloven dat het onderwijs wacht op deze nieuwe generatie professionals.

Wat wij doen; onderwijs en talent met elkaar verbinden, dat is wat wij doen! We zetten in op het opleiden van talent, waarbij mensen buiten het onderwijs uitgedaagd worden om hun plek in het onderwijs in te nemen. Onze professionals worden praktijkgericht opgeleid door middel van eerder verworven competenties of een HBO opleiding. ECHT Onderwijs investeert in nieuwe doelgroepen die in de toekomst met een diploma of een bekwaamheid voor de klas zullen staan. Hiermee fungeren wij als ‘kweekvijver’ voor het onderwijs. De drijfveer van ECHT Onderwijs is het onderwijs toegankelijker maken voor de nieuwe groep potentials door hen op maat en vooral praktijkgericht op te leiden en daarmee bijdragen aan het terugdringen van het lerarentekort.

Met vriendelijke groet,

Maurits Drenth
Directeur ECHT Onderwijs

Misschien vind je dit ook interessant

LAKS

Op 7 april 1984 werd deze belangenbehartiger voor studenten en scholieren opgericht. Het primaire doel was om de rechtspositie van Nederlandse studenten te verbeteren. Nu

Read More »

Leraar in opleiding (LIO)

Een student aan de pabo is een leraar in opleiding (afgekort LIO) en volgt dus een opleiding om gediplomeerd voor de klas te mogen staan.

Read More »

Wij nemen contact op

Bedankt voor je aanvraag!
Wij nemen de boeking in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Heb je tussendoor vragen? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Pieter Redelijkheid
ECHT Onderwijs