Hybride Docent

Wil jij graag leraar worden, maar wil je je huidige baan niet kwijt? Dat kan bij ECHT Onderwijs ook, door bijvoorbeeld aan de slag te gaan als hybride docent.

Een hybride docent kiest er voor deels als docent te werken en daarnaast ook werkzaam te zijn in een andere baan in loondienst of als zelfstandig ondernemer.

Vak(leer)kracht

Het lerarentekort biedt kansen om op een creatieve en wellicht andere manier de lesinhoud van het onderwijs nader te onderzoeken. Lesgeven vanuit jouw ervaring en expertise!

Te denken valt aan:
– Techniek en wetenschap
– Kunst en Theater
– Dans en muziek
– Sport en bewegen
– ICT en virtual reality
– Ondernemerschap en banen

Wat ga je doen?

Je gaat direct aan de slag voor de klas. Je geeft les in jouw specialisme en kan indien gewenst ernaast nog bij ons in opleiding om je didactische vaardigheden bij te schaven.

Gedurende het werk-leertraject ga je als leraar in opleiding aan de slag en doen wij er alles aan om je zo goed mogelijk en met begeleiding zelfstandig voor de klas in te zetten. Zo combineer je je huidige  baan met lesgeven. Afhankelijk van je werkervaring en kennis bieden wij jou een lerarenopleiding op maat aan, waarmee je je lesbevoegdheid haalt.

Studieprogramma

Ben jij een vakspecialist en wil je naast je huidige baan jouw kennis delen met de nieuwe generatie? Start dan als hybride docent of als vakspecialist bij ECHT Onderwijs. Wij zorgen voor een opleiding op maat, met een studieprogramma dat afhankelijk is van jouw werkervaring en kennis. Waar je wordt opgeleid tot hybride leraar hangt af van de woonplaatsen van jouw medestudenten. Zo kunnen we een locatie vinden die voor iedereen passend is. Op de open avond vertellen we je graag meer.

IN HET KORT

  • Onderwijs en training op maat als hybride docent
  • Goed te combineren met je huidige baan
  • Versnelde en geaccrediteerde hbo-diploma Bachelor of Education
  • Intensieve coaching
  • Wees van toegevoegde waarde voor scholieren bij jou in de buurt

ECHT Onderwijs

Geen studieschuld,wel salaris

Op de kosten van je studieboeken na, hoef je niks te betalen voor deze opleiding tot hybride leraar. Die kosten zijn voor ons. Na zes maanden verdien je al een vast salaris dat oploopt gedurende het driejarige traject. Hoe het op maat gemaakte traject er precies uit gaat zien, bespreken wij samen met jou.

Persoonlijke begeleidingen coaching

Hybride docent worden doe je niet alleen. Daarom koppelen we jou vanaf dag één aan een talentmanager die samen met jou kijkt waar je naartoe wilt. Welke school past het beste bij jou, en waar kun én wil jij jezelf nog verder in ontwikkelen? Gedurende de opleiding kun je op hem of haar rekenen.

SELECTIEPROCEDURE

Een hbo-diploma en een flinke dosis enthousiasme zijn de twee vereiste om in aanmerking te komen voor de opleiding tot hybride docent. De selectieprocedure begint op onze open avond, waar je meer leert over de mogelijkheden en het studieprogramma. Groeit jouw interesse alleen maar na deze avond? Dan vervolg je de selectieprocedure en kun je rekenen op een voorgesprek, talentscan en capaciteitentest.

REVIEWS

Andere opleidingen

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Het is ook mogelijk om andere opleidingen via ECHT Onderwijs te volgen. We bieden opleidingen aan tot docent wiskunde, docent Nederlands of docent Engels. Voor het basisonderwijs is er de mogelijkheid om de pabo deeltijdopleiding te volgen. Kom naar de open avond zodat we je meer kunnen vertellen.

Aanmelden Open Avond