Wil jij naast je huidige baan lesgeven als hybride docent in het basis-, voortgezet-, of beroepsonderwijs? ECHT Onderwijs helpt je om je onderwijsbevoegdheid te halen en de perfecte school voor je te vinden.

Ga lesgeven in één van de vakken waar je passie ligt, zoals: Nederlands, wiskunde, natuurkunde, economie of techniek. Of ga je liever aan de slag binnen het basisonderwijs? Het kan allemaal via ECHT Onderwijs! Via ons zij- instroom traject kan je in het onderwijs gaan werken en leren tegelijk.

De volgende stap in jouw carrière!

De volgende stap in jouw carrière!

Het is voor ons van belang dat je hbo/wo geschoold bent en het is een vereiste dat je bekwaam bent in het vak dat je gaat geven. Je bent momenteel werkzaam buiten het onderwijs en het lijkt je leuk om je huidige baan te combineren met lesgeven. Breng als hybride docent jouw ervaring en kennis naar het klaslokaal!

ECHT Onderwijs biedt verschillende opleidingsmogelijkheden. Laat je opleiden tot leraar basisonderwijs of tot vakdocent voor het middelbaar- of beroepsonderwijs. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de opleidingen van ECHT Onderwijs, vraag dan nu meer informatie aan.

Opleiding volgen?

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een opleiding? Neem dan nu contact met ons op en we vertellen je meer over de mogelijkheden.