Start jouw carrière als onderwijsprofessional bij ECHT Onderwijs!

ECHT Onderwijs zet zich dagelijks in om hbo-professionals te faciliteren die een betekenisvolle carrièreswitch willen maken. Dit doen wij door het aanbieden van een innovatieve leerroute die aansluit bij de wensen van zij-instromers.

Dé lerarenopleiding die beter past bij zij- instromers!

Een flexibele lerarenopleiding waar de zij-instromers en hun ervaring centraal staan. Omdat wij geloven dat het onderwijs gebaat is bij leerkrachten met een andere achtergrond.

bekijk webinar

Niet bij nul beginnen

Iemand die al een jarenlange carrière in het bedrijfsleven achter de rug heeft zou niet helemaal bij nul hoeven te beginnen. Vanuit die gedachte hebben wij een traineeship ontwikkeld voor iedereen die leraar of docent wil worden.
In een traject van drie jaar gaan wij jou helpen omscholen, ontwikkelen en praktijkervaring opdoen.

ECHT Onderwijs

Wil jij leraar of docent worden?

Met het Traineeship Zij- instroom kun jij je laten omscholen tot leraar of docent. Wil je erachter komen of het traineeship echt bij je past? Meld je dan aan voor onze webinar of vul hiernaast het aanmeldformulier in.

De komende periode bieden we in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus webinars aan in plaats van open avonden. Na je aanmelding voegt onze collega je toe aan onze online videokanaal/webinar, hier krijg je een uitnodiging van per e-mail. Tijdens het webinar hoef je alleen maar achter je laptop, pc of tablet plaats te nemen en op de link te klikken.

Webinars, informatie aanvragen en/of inschrijven

  Echt Onderwijs opleiding in het kort...

  Heb je geen enkele twijfel en heb je de webinar al bekeken? Meld je dan bij ons aan via het contactformulier hiernaast. Dan starten we direct met de selectieprocedure!

  • Geen studieschuld, wél salaris
  • Binnen twee jaar je hbo-diploma Bachelor of Education
  • Intensieve begeleiding, ook als je aan de slag gaat.
  • Volg het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Take Charge’
  • Baangarantie: wij vinden de school die bij jou past

  Selectieprocedure

  Voor dit traineeship kom je in aanmerking na een strenge selectie van ECHT Onderwijs. Zo word je gescreend op cv en motivatie, wordt er een capaciteitentest afgenomen en heb je een persoonlijk sollicitatiegesprek. Om in te stromen in onze selectieprocedure vragen wij je om een e-mail met je cv met video motivatie te sturen naar nienke@echtonderwijs.nl