Wil jij leraar of docent worden?

Met het Traineeship Zij- instroom kun jij je laten omscholen tot leraar of docent. Wil je erachter komen of het traineeship echt bij je past? Meld je dan aan voor onze webinar.

De komende periode bieden we in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus webinars aan in plaats van open avonden. Na je aanmelding voegt onze collega je toe aan onze online videokanaal/webinar, hier krijg je een uitnodiging van per e-mail. Tijdens het webinar hoef je alleen maar achter je laptop, pc of tablet plaats te nemen en op de link te klikken.

Echt Onderwijs opleiding in het kort...

Heb je geen enkele twijfel en heb je de webinar al bekeken? Meld je dan bij ons aan via het contactformulier hiernaast. Dan starten we direct met de selectieprocedure!

  • Geen studieschuld, wél salaris
  • Binnen twee jaar je hbo-diploma Bachelor of Education
  • Intensieve begeleiding, ook als je aan de slag gaat.
  • Volg het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Take Charge’
  • Baangarantie: wij vinden de school die bij jou past

Direct inschrijven traineeship

Het traineeship

Tijdens ons zij- instroom Traineeship kan jij in twee jaar jouw pabo deeltijdopleiding halen en krijg je gedurende je opleiding en na je afstuderen optimale begeleiding en een Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Dat is hoe ECHT Onderwijs werkt. Het eerste half jaar ga jij één dag of twee avonden per week naar school en loop je stage. Na een half jaar begint je werk- leertraject en werk je minimaal twee dagen als leraar en zit je nog één dag in de schoolbanken. Dit is ook het moment waarop jij gaat verdienen. Wanneer jij eraan toe bent neemt de werktijdfactor toe. Het laatste jaar werk je minimaal drie dagen per week in het onderwijs.

Fasesschema

Selectieprocedure

“WE HIRE CHARACTER AND TRAIN SKILLS”
Om in aanmerking te komen voor de het Traineeship dien je een afgeronde HBO of WO studie te hebben. Toch kijken wij verder tijdens de selectieprocedure dan alleen je CV. We screenen zorgvuldig,
waarbij we oog hebben voor mindset, vaardigheden, ervaring en ambitie. Daarbij maken wij gebruik van de door onze neurowetenschapper ontwikkelde TalentScan. Deze test is een combinatie van drijfveren, vaardigheden en persoonlijkheid en geeft aan hoe je je verder kunt ontwikkelen.

De volgende stap

De volgende stap in jouw carrière!

Met onze zij- instroom traineeship zorgen wij ervoor dat jij je verder kunt ontwikkelen. Wij begeleiden en coachen je “on the job”, en bieden je waardevolle trainingen aan. Het onderwijsprogramma (opleiding) tijdens het traineeship is specifiek ontwikkeld voor zij-instromers en studenten. Tijdens de (verkorte)  HBO opleiding ga je ervaring opdoen binnen verschillende scholen. Na het volgen van het traineeship ben je klaar om als bevoegd leraar aan de slag te gaan en helemaal klaar voor de volgende stap in je carrière.

Wij bereiden je voor op wat het onderwijs van je vraagt.

Locatie & startdata

Ons traineeship wordt aangeboden op en in samenwerking met de Thomas More Hogeschool in Rotterdam (Stationsstraat 1234567). HIer wordt je onder andere omringt door jouw gemotiveerde Echt Onderwijs collega trainees. Elk kalenderjaar starten wij in februari en september met onze nieuwe klassen. 

TESTIMONIALS