Wil jij met jouw talent impact maken in het onderwijs? Ontwikkel jouw talent in het basisonderwijs en neem jouw kennis en ervaring mee de klas in. Ook als je iets totaal anders hebt gestudeerd, jouw motivatie en persoonlijkheid is het belangrijkste. De rest leren wij je wel.

Bij ECHT Onderwijs kun je met het Level Up programma studeren en werken en je certificaten behalen, want in de praktijk leer je het meest. Iedereen start met de module pedagogiek, daarna ga je verder Levelen. Je maakt dus je eigen keuzes met betrekking tot jouw carrière in het onderwijs. Wil jij dit doen, maar wel op je eigen tempo? Helemaal goed! Als je een aantal certificaten hebt behaald, ga je steeds een stapje hoger in salaris en kun je je steeds meer specificeren binnen jouw vakgebied.

Level Up programma

Level Up Programma

Het Level Up Programma is iets voor jou als:

1. Je graag in het onderwijs wilt werken
Je hebt al een MBO 4 diploma op zak, en je weet zeker dat je met jouw talent het verschil kunt en wilt gaan maken in het onderwijs.

2. Je al werkzaam bent in het onderwijs
Je werkt al als onderwijsassistent of als leraarondersteuner in het onderwijs en je wilt je verder ontwikkelen omdat je merkt dat jouw inzet impact heeft. Een duaal traject vraagt op dit moment te veel van je tijd en inzet. Herkenbaar? Dan zit je goed bij Level Up! Je kunt je eigen pad uitstippelen en bepaalt zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan je opleiding. Daarmee werk je doelgericht aan je eigen ontwikkeling en een beter salaris.

Wat wij jou bieden:

  • Doorleren en werken tegelijk
  • Relevante diploma’s en certificaten halen
  • De nieuwste skills leren van de beste docenten
  • Persoonlijke groei door intensieve coaching

Wat wij van jou vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4
  • Motivatie en enthousiasme om te werken in het onderwijs
  • Je bent flexibel, mensgericht en reflectief op je eigen functioneren

Level Up programma volgen?

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van het Level Up programma? Neem dan nu contact met ons op en we vertellen je meer over de mogelijkheden.