Omscholen tot docent verpleegkunde? Het kan, met het traineeship van ECHT Onderwijs. Haal de juiste certificaten én werk in de praktijk.

Wat ga je doen?
Jezelf ontwikkelen als mbo-docent om zo toekomstige verpleegkundigen de kneepjes van het vak te leren. Met het traineeship tot fulltime docent van ECHT Onderwijs haal jij binnen 1,5 jaar jouw pedagogisch didactisch getuigschrift. Ervaring in dit mooie vak heb je namelijk al. Terwijl je die onderwijsvaardigheden bijschaaft, sta je ook al voor de klas. Gewoon naast je huidige baan. Het traject wordt namelijk helemaal op jouw wensen en behoeften afgestemd. Met als doel: jouw (praktijk)kennis door te geven aan de nieuwe generatie professionals.

Hoe zit dat precies?
Voordat je begint aan het traineeship, gaan we eerst met je rond de tafel zitten. We kijken kritisch naar je talenten, ambities en ervaring, en stippelen aan de hand daarvan jouw opleidingsroute uit. Die zal helemaal gefocust zijn op het leren van pedagogische en didactische vaardigheden.

Staat er een plan op papier? Dan gaat jouw carrière als fulltime docent van start. Niet alleen volg je een op maat gemaakt-vakkenpakket, maar je solliciteert ook direct als fulltime docent bij een mbo-instelling in de buurt. Daar ga je namelijk voor ongeveer 16 uur per week aan de slag. Werken en leren tegelijk, dus. Zonder studiekosten, maar mét salaris.

Wat wij bieden
Kosteloos je pedagogisch didactisch getuigschrift halen, terwijl je werkt in de praktijk;
Focus op persoonlijke ontwikkeling met verschillende talentmanagement-trainingen;
Intensieve begeleiding en coaching on the job.
Een traineeship van 1,5 jaar tot mbo-docent verpleegkunde in Amsterdam en Hilversum;

Wat wij vragen:
Minimaal hbo werk- en denkniveau;
Minimaal een hbo-diploma;
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar gedurende het traject;
Je wilt niets liever dan voor de klas staan en jezelf verder ontwikkelen;
Je bent positief, hebt een flinke dosis humor en staat stevig in je schoenen.
Je hebt minimaal drie jaar ervaring als verpleegkundige;

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? neem dan contact op met Nienke Boelsums.