Onze visie

Wij willen het onderwijs toegankelijker maken. We durven verder te kijken dan de gebaande paden en maken ruimte voor verandering.

We zien dat de interesse om te werken in het onderwijs afneemt en dit gaat op lange termijn grote gevolgen hebben. Daarom staan wij voor onderwijs waarin docenten zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en mensen van buiten het onderwijs ook de mogelijkheid krijgen om in te stromen in het onderwijs.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen vanuit verschillende invalshoeken zoals schooldirecteuren, wetenschappers, filosofen en opleiders.

Het ECHT Onderwijs team werkt met veel passie om het onderwijs op een verantwoorde wijze toegankelijker te maken. We weten hoe het onderwijs in elkaar steekt en hebben een drijfveer om het onderwijs te verbeteren. Doet u met ons mee?

ECHT Innovatief!

ECHT Innovatief!

Onze insteek is innovatief en gedurfd. Wij leggen de nadruk op de ontwikkeling van de nieuwe generatie docenten. Door onze traineeships kunnen onze (young) professionals kennis uitwisselen en meer ervaringen opdoen, waardoor de motivatie toeneemt.

Met onze TalentScan, de inzet van onze neurowetenschapper en ons Scouting Programma gebruiken wij nieuwe wegen om de beste Professionals te vinden en om (toekomstige) docenten al in een vroeg stadium aan ons te verbinden.

TALENT & MOBILITEIT

TALENT SCAN

Kernwaarden

Eerlijk

We zijn eerlijk over wat scholen en docenten van ons kunnen verwachten.

Avontuurlijk

We maken verbinding met mensen buiten het onderwijs.

Onafhankelijk

We varen onze eigen koers dankzij de netwerken om ons heen.

Vol zelfvertrouwen

Onze teamleden beschikken over een gedegen trackrecord.

Energiek

Ons team heeft een hart voor onderwijs en straalt dit uit.

Ambitieus

We hebben een ambitieuze visie waarmee we het onderwijs toegankelijker maken.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

010 - 30 76 431hallo@echtonderwijs.nl