ECHT Onderwijs wil de instroom in het onderwijs vergroten en de uitstroom beperken. Door de inzet van onze traineeships en opleiding helpen wij zij-instromers en PABO-studenten in hun zoektocht naar de beste leer- en werkplek.

Wij stomen potentials klaar voor het onderwijs met de ECHT Academie. We bieden traineeships aan op het gebied van didactische vaardigheden, maar ook een volwaardige PABO-opleiding waarmee potentials hun onderwijsbevoegdheid kunnen halen. De ECHT Academie is ontwikkeld om het voor zij-instromers en studenten eenvoudiger en aantrekkelijker te maken om docent te worden.

ECHT Academie opleiding

ECHT Academie opleiding

Om in aanmerking te komen voor de opleiding kijken we verder dan je CV. We screenen zorgvuldig, waarbij we oog hebben voor mindset, vaardigheden, ervaring en ambitie. Daarbij maken wij gebruik van de door onze neurowetenschapper ontwikkelde TalentScan. Deze test is een combinatie van drijfveren, vaardigheden en persoonlijkheid en geeft aan hoe je je verder kunt ontwikkelen.

Wij bereiden je voor op wat het onderwijs van je vraagt. Het onderwijsprogramma is specifiek voor zij-instromers en studenten. Tijdens de (verkorte) PABO-opleiding ga je ervaring opdoen binnen verschillende scholen. Vanuit ECHT Onderwijs begeleiden en coachen we je tijdens je opleiding. Na het volgen van de opleiding ben je klaar om als bevoegd docent aan de slag te gaan. Als je wilt doorontwikkelen  bieden we je na afronding van je opleiding verschillende traineeships aan.

Meer over de opleiding

Traineeship of opleiding volgen?

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een traineeship of opleiding? Neem dan nu contact met ons op en we vertellen je meer over de mogelijkheden.