ECHT Onderwijs biedt een High Impact Traineeship aan voor professionals. Dit programma is specifiek voor onderwijsprofessionals met een onderwijsbevoegdheid en ruime ervaring in het onderwijs, die zich verder willen ontwikkelen.

Onze trainees hebben zelf de regie over de invulling van hun traineeship. Ze kunnen binnen hun huidige school doorontwikkelen of nieuwe ervaringen opdoen binnen verschillende vormen van onderwijs. Trainees worden hierdoor uitgedaagd om hun eigent talenten verder te ontwikkelen en herontdekken waar hun krachten binnen het onderwijs liggen.

ECHT Traineeships

ECHT Traineeships

Professionals bieden dankzij hun jarenlange ervaring toegevoegde waarde voor het onderwijs. Hun expertise kan worden ingezet binnen het onderwijsprogramma van de school waar specifieke kennis of expertise ontbreekt of gewenst is.

Alle professionals die vanuit ECHT Onderwijs worden ingezet volgen een intensief programma waarmee zij met nieuwe skills binnen de school aan de slag kunnen. De professionals hebben een passie voor het onderwijs en deze energie in combinatie met hun ervaring brengen ze mee in de school.

Gedurende het traineeship zijn de trainees in dienst van ECHT Onderwijs en werken zij bij verschillende scholen.

Meer over traineeships

Traineeship volgen?

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een traineeship? Neem dan nu contact met ons op en we vertellen je meer over de mogelijkheden.