ECHT Onderwijs werkt samen met scholen en besturen aan een nieuwe generatie professionals. Scholen kampen met tekorten en de uitval is groot. ECHT Onderwijs weet de nieuwe generatie te bereiken en biedt traineeships en opleidingen aan voor potentials en professionals in het onderwijs.

Wij bieden toekomstige docenten de mogelijkheid hun talent bij verschillende scholen in te zetten en zich te ontwikkelen via de ECHT Academie. Onze trainees zijn hoog opgeleid, gemotiveerd, hebben een passie voor onderwijs en brengen daardoor een frisse wind binnen de school. De trainees zijn in dienst van ECHT Onderwijs en worden via ons op scholen ingezet om zich breed te ontwikkelen. Wij zoeken scholen die open staan voor deze werkwijze en onze trainees een leer- en werkplek willen bieden.

Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Onze trainees zijn gemotiveerde professionals bestaande uit zij-instromers, vakspecialisten en bevoegde docenten, maar ook studenten die tijdens hun studie al aan ons programma deelnemen. De trainees worden voor minimaal één maand ingedeeld binnen een school om in korte tijd meer ervaring op te doen.

ECHT Onderwijs heeft een groot netwerk van trainees, bevoegde docenten, startende docenten en potentials: mensen met veel ervaring en onderwijsambitie. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om deze trainees in te zetten op uw school. Om te bepalen welke trainee past bij de cultuur van uw school en bij de vraag die u op dat moment heeft, screenen we de (young) professional zorgvuldig. Zo werken wij samen met onze eigen neurowetenschapper en gebruiken we onze TalentScan om mindset, vaardigheden, ervaring en ambitie te ontdekken.

Wilt u uw eigen opleidingstraject?

Een incompany opleiding aanvragen
De opleidingen, cursussen en trainingen van ECHT Onderwijs kunnen ook incompany worden verzorgd. We maken dan een traject op maat.

Een eigen opleidingstraject
Je kunt als school, samenwerkingsverband van scholen of gemeentebestuur het initiatief nemen om een eigen opleidingstraject te organiseren. Wij kunnen dit eventueel verzorgen op een externe locatie of op de eigen school en stemmen de opleiding zoveel mogelijk af op de specifieke behoefte van u als opdrachtgever. Omdat geen traject hetzelfde is, brengen wij voor een incompany opleidingstraject altijd een offerte op maat  uit.

POTENTIALS

PROFESSIONALS

VAKSPECIALISTEN

ZIJ- INSTROMERS

TALENT SCOUTING

YOUNG PROFESSIONALS

Wil je samen met ons betrokken zijn bij het opzetten van een lerend netwerk van Trainees op scholen?

Neem dan met ons contact op om aantrekkelijke loopbanen voor leraren te realiseren.