Wil jij in het bedrijfsleven werken en tegelijkertijd ook je expertise delen met de volgende generatie? Word hybride- professional en combineer je werk met een baan in het onderwijs!

Wat ga je doen?
Als hybride docent combineer je jouw werkzaamheden voor de klas met een baan in het bedrijfsleven. Je bent betrokken bij alle processen, waardoor je een mooie bijdrage kunt leveren aan het innoveren van het onderwijs. Je kijkt over grenzen heen en weet het onderwijs te verrijken met jouw kennis. Het levert je brede ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid op én daarnaast vervul je een maatschappelijke rol. Met jouw achtergrond maak je het verschil in het onderwijs en breng je een vernieuwing mee. Je denkt mee over het curriculum en weet hierin de veranderaar te zijn binnen het onderwijs. Innovatie-talent is hiervoor onmisbaar. Jij hebt oog voor de brede mogelijkheden die het onderwijs te bieden heeft en maakt hiervan optimaal gebruik.

Ook als je geen lesbevoegdheid hebt, kun je al de stap maken richting het hybride docentschap. Door middel van trainingen en ons professionaliseringsprogramma bieden wij jou alle handvatten om voor de klas te kunnen staan en hierin blijven we je coachen en begeleiden! En als je de smaak te pakken hebt, kan je via ons in opleiding om je bevoegdheid te halen!

Wat wij bieden
Een mooie werkomgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen;
Een passend salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
Focus op persoonlijke ontwikkeling via het begeleidings- en professionaliseringsaanbod van ECHT Onderwijs;
Coaching on the job;
De mogelijkheid via ECHT Onderwijs je bevoegdheid in het onderwijs te halen.

Wat wij vragen:
Minimaal hbo werk- en denkniveau;
Minimaal 5 jaar werkervaring;
Innovatief en betrokken;
Ijzersterke motivatie voor het onderwijs;
Creatief en oplossingsgericht.

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? stuur dan je CV en motivatie naar Nienke Boelsums