Als (startende) docent is het van groot belang dat je op de juiste school en op de juiste plek binnen de school werkt. We bieden jou als trainee de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende scholen en onderwijsvormen.

Wij vinden de beste werkplek voor jou in het basis-, voortgezet-, en beroepsonderwijs. Daarbij bieden we je traineeships aan om je verder te helpen ontwikkelen. We luisteren naar jouw wensen en voorkeuren zodat jij regie houdt over jouw werk- en ontwikkelproces. Wij geloven namelijk dat wanneer jij op de juiste plek werkt, dat beter is voor jou, de school én de leerlingen.

ECHT Traineeships

ECHT Traineeships

De ECHT traineeship is een onderdeel van de ECHT Academie dat docenten de tools biedt om zich verder te ontwikkelen. Wij weten dat wanneer docenten zich ontwikkelen, ze met meer voldoening en plezier voor de klas staan.

Voor onze young professionals hebben we een High Impact Traineeship. Dit programma is specifiek voor onderwijsprofessionals met een onderwijsbevoegdheid, maar met nog weinig vlieguren in het onderwijs. Zij volgen naast hun werk een persoonlijk ontwikkeltraject van trainingen en doen ervaring op binnen verschillende scholen en vormen van onderwijs. Trainees kunnen zich op deze manier beter ontwikkelen en eerder hun plek binnen het onderwijs kunnen vinden.  

Meer over traineeships

Traineeship volgen?

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een traineeship? Neem dan nu contact met ons op en we vertellen je meer over de mogelijkheden.