Ben jij toe aan een carrièreswitch? Het kan eenvoudiger dan je denkt! Bij ECHT Onderwijs bieden we je de kans om docent te worden in het onderwijs. Via onze opleiding stomen wij jou klaar voor het docentschap.

Ga lesgeven in één van de vakken waar je passie ligt, zoals: Nederlands, wiskunde, natuurkunde, economie of techniek. Of ga je liever aan de slag binnen het basisonderwijs? Het kan allemaal via ECHT Onderwijs! Via ons zij- instroom traject kan je als zij-instromer in het onderwijs gaan werken en leren tegelijk.

De volgende stap in jouw carrière!

De volgende stap in jouw carrière!

Het is voor ons van belang dat je hbo/wo geschoold bent. Daarnaast heb je misschien al eens een interne training gegeven en weet je dat voor een groep staan echt jouw ding is! Heb je nog geen ervaring met lesgeven maar lijkt werken in het onderwijs je ontzettend leuk, ook dan ben je bij ons van harte welkom! Volg dan onze HBO opleiding en breng als zij-instromer jouw ervaring naar het klaslokaal!

ECHT Onderwijs biedt verschillende opleidingsmogelijkheden. Laat je opleiden tot leraar basisonderwijs of tot docent voor het voortgezet- of beroepsonderwijs. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de opleidingen van ECHT Onderwijs? Neem dan een kijkje op onze pagina over opleiden & traineeships

Opleiding volgen?

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een opleiding? neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.