zij-instroom gespecialiseerd ONDERWIJs

word leraar of docent in het gespecialiseerd onderwijs

Droom je er wel eens van om voor de klas te staan? En word je enthousiast van een klas die je uitdaagt om verder te kijken dan de gebaande paden en een andere, intensievere manier van begeleiding vraagt? Dan is ons traineeship gespecialiseerd onderwijs iets voor jou. Dit programma is volop in ontwikkeling in samenwerking met erkende opleiders, zodat we jou niet alleen omscholen tot bevoegd leraar of docent, maar ook alle extra handvatten bieden om aan de slag te kunnen in het speciaal basisonderwijs of speciaal voortgezet onderwijs.

waarom speciaal onderwijs?

Of lesgeven in het gespecialiseerd onderwijs iets voor je is, is afhankelijk van je achtergrond, competenties en waar jij energie van krijgt. Wanneer past dit wel of niet bij je? Luister onderstaande korte podcast, waarin onze Hermen vijf vragen stelt aan Wouter, directeur van een speciale basisschool, over zijn werk, wat dit inhoudt en wanneer het speciaal onderwijs bij je past.

meer weten? vraag ons informatiepakket aan

Ben je enthousiast over ons zij-instroomtraject tot leraar of docent in het speciaal onderwijs, maar wil je graag nog meer informatie? Vraag dan ons digitale informatiepakket aan, waarmee je aan de hand van korte video’s op een laagdrempelige manier meer komt te weten over het traineeship.

"We hire character & train skills"