Word leraar of docent in het speciaal onderwijs

Droom je er wel eens van om voor de klas te staan? En word je enthousiast van een klas die je uitdaagt om verder te kijken dan de gebaande paden en een andere, intensievere manier van begeleiding vraagt? Dan is ons traineeship speciaal onderwijs iets voor jou.

Word docent in het speciaal onderwijs

Droom je er wel eens van om voor de klas te staan? En word je enthousiast van een klas die je uitdaagt om verder te kijken dan de gebaande paden en een andere, intensievere manier van begeleiding vraagt? Dan is ons traineeship speciaal onderwijs iets voor jou.

Carrièreswitch? Word docent op het gespecialiseerd onderwijs

Carrièreswitch? Ga lesgeven in het speciaal onderwijs

Ons traineeship voor het speciaal onderwijs, ook wel gespecialiseerd onderwijs genoemd, is volop in ontwikkeling in samenwerking met erkende opleiders. Zo kunnen we jou niet alleen omscholen tot bevoegd leraar of docent, maar ook alle extra handvatten bieden om aan de slag te gaan in het speciaal basisonderwijs of speciaal voortgezet onderwijs.

Waarom het speciaal onderwijs?

Of lesgeven in het gespecialiseerd onderwijs iets voor je is, is afhankelijk van je achtergrond, competenties en waar jij energie van krijgt. Wanneer past dit wel of niet bij je? Luister onderstaande korte podcast, waarin onze Hermen vijf vragen stelt aan Wouter, directeur van een speciale basisschool, over zijn werk, wat dit inhoudt en wanneer het speciaal onderwijs bij je past.

MET BETAALDE PABO-OPLEIDING OMSCHOLEN TOT BASISSCHOOLLERAAR

Waarom zij instromen in het gespecialiseerd onderwijs via ECHT Onderwijs?

“We hire character & train skills” – wij selecteren niet op basis van eerdere ervaring, maar kijken naar jouw potentie voor het onderwijs en wat je meebrengt het klaslokaal in. Ons traineeship is doordacht opgebouwd uit de volgende vier bouwstenen:

Icons/turqouise/pionieren

Persoonlijk leiderschap

Icons/turqouise/professionalisering

Professionalisering

Icons/turqouise/succesvolle samenwerking

Talentmanagement

Icons/turqouise/worklifebalance

Vitaliteit

Voordelen voor jou

In het kort

Icons/turqouise/netwerk

1. uitgebreid netwerk

Wij zijn jouw ingang in het speciaal onderwijs, een wereld die je normaal gesproken niet zo makkelijk binnenkomt. ECHT Onderwijs biedt jou toegang tot een uitgebreid netwerk van scholen.

Icons/turqouise/centraal

2. jij staat centraal

Onze focus ligt op jou als potentieel (onderwijs)professional. Én op de kennis en expertise die jij vanuit jouw vak en werkervaring meebrengt naar het klaslokaal.

Icons/turqouise/succesvolle samenwerking

3. Méér dan een studie

Bij ECHT Onderwijs krijg jij persoonlijke en intensieve begeleiding op maat door mensen die jou en het onderwijs snappen én die praktijk en theorie, samen met jou, aan elkaar verbinden.

Ervaringen van andere zij-instromers

MEER WETEN? VRAAG ONS INFORMATIEPAKKET AAN

Ben je enthousiast over ons zij-instroomtraject tot leraar of docent in het speciaal onderwijs, maar wil je graag nog meer informatie? Vraag dan het vrijblijvende digitale informatiepakket aan, waarmee je aan de hand van korte video’s op een laagdrempelige manier meer komt te weten over ons traineeship. Let op: ontvang je geen mail? Check dan je spam.