Word docent op de middelbare school

Ben je in het bezit van een bachelordiploma, heb je een aantal jaar werkervaring en wil je graag het verschil maken voor een nieuwe generatie? Dan is dit jouw kans om versneld en betaald je lesbevoegdheid te halen!

Word docent op de middelbare school

Ben je in het bezit van een bachelordiploma, heb je een aantal jaar werkervaring en wil je graag het verschil maken voor een nieuwe generatie? Dan is dit jouw kans om versneld en betaald je lesbevoegdheid te halen!

Carrièreswitch? Word docent op de middelbare school

Carrièreswitch? Word docent op de middelbare school

Binnenkort start een nieuwe opleiding tot tweedegraads docent Nederlands, Engels of wiskunde in het voortgezet onderwijs bij ECHT Onderwijs in samenwerking met erkende onderwijsinstellingen. Dit traineeship doorloop je in twee tot drie jaar, waarin je je bevoegdheid haalt én meteen betaald drie dagen per week aan de slag gaat op een middelbare school. Maar we gaan verder; na je afstuderen blijven we je begeleiden om jouw landing in het onderwijs zo goed mogelijk te laten verlopen.

MET BETAALDE PABO-OPLEIDING OMSCHOLEN TOT BASISSCHOOLLERAAR

Waarom het voortgezet onderwijs?

Of lesgeven op een middelbare school bij je past, is afhankelijk van je achtergrond, competenties en waar jij energie van krijgt. Waarom zou je er wel of niet voor kiezen? Luister onderstaande korte podcast, waarin onze Hermen middelbareschooldocent Marc vijf vragen stelt over zijn werk en wat je er voor nodig hebt om succesvol te zijn als docent.

Wat gaan we doen?

Dit traineeship geeft jou de pedagogische en didactische handvatten die je nodig hebt om met jouw kennis en ervaring aan de slag te gaan in het onderwijs. Wij betalen jouw opleiding, waarbij we rekening houden met jouw wensen en talenten. Tijdens dit traineeship behaal je een tweedegraads lesbevoegdheid voor Engels, Nederlands of wiskunde. Hiermee mag je binnen het middelbaar onderwijs lesgeven in deze vakken aan de volledige onderbouw en de vmbo-bovenbouw. Bovenop het halen van je lesbevoegdheid krijg je van ECHT Onderwijs een aanvullend programma, waarmee je jezelf op persoonlijk én professioneel vlak naar the next level tilt. Dit doen wij door middel van intensieve en persoonlijke begeleiding van onze talentmanager, een online academie voor verschillende e-learnings, peer-to-peer-sessies en een persoonlijk leiderschapsprogramma.

Waarom zij-instromen in het voortgezet onderwijs via ECHT Onderwijs?

“We hire character & train skills” – wij selecteren niet op basis van eerdere ervaring, maar kijken naar jouw potentie voor het onderwijs en wat je meebrengt het klaslokaal in. Maar via ons zij-instromen betekent méér: je staat vanaf dag één voor de klas op een school die wij voor je vinden, zodat je niet zelf een leerwerkplek hoeft te regelen en je wat je leert meteen in de praktijk kunt brengen. We begeleiden je júist intensief wanneer het uitdagend wordt en laten je niet zomaar los. Onze werkwijze is gebouwd op de volgende vier bouwstenen:

Icons/turqouise/pionieren

Persoonlijk leiderschap

Icons/turqouise/professionalisering

Professionalisering

Icons/turqouise/succesvolle samenwerking

Talentmanagement

Icons/turqouise/worklifebalance

Vitaliteit

Voordelen voor jou

In het kort

Icons/turqouise/netwerk

1. uitgebreid netwerk

Wij zijn jouw ingang in het voortgezet onderwijs, een wereld die je normaal gesproken niet zo makkelijk binnenkomt. ECHT Onderwijs biedt jou toegang tot een uitgebreid netwerk van scholen.

Icons/turqouise/centraal

2. jij staat centraal

Onze focus ligt op jou als potentieel (onderwijs)professional. Én op de kennis en expertise die jij vanuit jouw vak en werkervaring meebrengt naar het klaslokaal.

Icons/turqouise/succesvolle samenwerking

3. Méér dan een studie

Bij ECHT Onderwijs krijg jij persoonlijke en intensieve begeleiding op maat door mensen die jou en het onderwijs snappen én die praktijk en theorie, samen met jou, aan elkaar verbinden.

Ervaringen van andere zij-instromers

MEER WETEN? VRAAG ONS INFORMATIEPAKKET AAN

Ben je enthousiast over ons zij-instroomtraject tot tweedegraads docent Nederlands, Engels of wiskunde, maar wil je graag nog meer informatie? Vraag dan ons digitale informatiepakket aan, waarmee je aan de hand van korte video’s op een laagdrempelige manier meer komt te weten over het traineeship. Let op: ontvang je geen mail? Check dan je spam.