Dit is ECHT Onderwijs

Aangenaam! Wij zijn ECHT Onderwijs en wij staan voor de nieuwe generatie onderwijsprofessionals. Wij zijn voor hen de schakel tussen persoonlijke ontwikkeling, opleiding en werkplek, waardoor zij de ruimte hebben zich te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Dit is ECHT Onderwijs

Aangenaam! Wij zijn ECHT Onderwijs en wij staan voor de nieuwe generatie onderwijsprofessionals. Wij zijn voor hen de schakel tussen persoonlijke ontwikkeling, opleiding en werkplek, waardoor zij de ruimte hebben zich te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Een echte visie

We hire character & train skills’ – wij geloven dat persoonlijkheid en potentie bepalend zijn voor hoe iemand het onderwijs kan verrijken en dat je met de juiste handvatten écht verschil kunt maken voor de volgende generatie onderwijsprofessionals.

Een echte missie

Waar wij iedere dag ons bed voor uitkomen? Op unieke wijze onderwijspotentieel (h)erkennen en enthousiasmeren en hen met vooruitstrevende ontwikkeltrajecten uitrusten voor een duurzame en succesvolle toekomst in het onderwijs.

Wat we doen

Wij slaan de brug tussen het onderwijs en nog onontdekt onderwijstalent door de onderwijsprofessional van de toekomst op te leiden en te zorgen dat deze geen baan maar een loopbaan vindt in het onderwijs. Dit doen we met:

Icons/turqouise/idea

Unieke en eigentijdse zij-instroomtrajecten voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs plus het middelbaar beroepsonderwijs die, naast het halen van een bevoegdheid, gestoeld zijn op professionalisering, persoonlijk leiderschap, vitaliteit en talentmanagement.

Het digitale platform Talent van Buiten, waarmee we professionals en onderwijsorganisaties eenvoudiger aan elkaar verbinden en het inzetten van expertise en extra handen in de klas toegankelijk maken met een vakbekwaamheidsbewijs.

De 4 bouwstenen van ons programma

Deze tijd vraagt om een nieuwe manier van denken, werven, opleiden en begeleiden. Daarom richten wij ons op de groei van de onderwijsprofessional in de breedste zin van het woord. Met de volgende vier bouwstenen rusten we hen uit voor een duurzame toekomst in het onderwijs:

Icons/turqouise/pionieren

Persoonlijk leiderschap

Wanneer je jezelf door en door kent, heb je écht veranderkracht. Dit realiseren we onder andere met het programma 'Take Charge'.

Icons/turqouise/professionalisering

Professionalisering

Een leven lang leren van (nieuwe) wetenschappelijke inzichten en een evidence-informed manier van werken zorgen voor kwalitatief onderwijs.​

Icons/turqouise/succesvolle samenwerking

Talentmanagement

Intensieve, persoonlijke begeleiding van iemand die het onderwijs kent en veel peer-to-peer-sessies maken een zachte landing in de nieuwe onderwijscultuur mogelijk.

Icons/turqouise/worklifebalance

Vitaliteit

Goede gewoontes zoals een gezonde work-life-balance en effectief timemanagement zijn de basis voor succes en geluk op de lange termijn.​

Het ECHT Onderwijs-dna

new conecting

Verbindend

Een sterk geheel is meer dan de som der delen. Wij geloven dan ook in de kracht van samen ontwikkelen.

new inspiring

Inspirerend

Niets zo motiverend als bevlogenheid. Dat drijft ons om een positieve, duurzame impact te maken door het onderwijs iedere dag weer te verrijken met een flinke dosis inspiratie.

rebellious

Rebels

Een status quo is er om te durven bevragen. Daarom breken wij een lans voor innovatie.

Het verhaal achter ECHT Onderwijs

onze partners

Contact opnemen