Het team

dat de brug slaat tussen het onderwijs en talent van buiten

De blije gezichten achter ECHT Onderwijs

Ons team bestaat uit 25 gepassioneerde professionals met diverse achtergronden, variërend van voormalig leerkracht tot communicatiespecialist. Een gezonde mix van binnen en buiten het onderwijs, al zeggen we het zelf. Met plezier, humor en een stevige dosis ambitie streven wij gezamenlijk naar verrijking en innovatie van het onderwijs, sámen met het onderwijs.

De bevlogen gezichten achter ECHT Onderwijs

Opgericht door Maurits, versterkt door Frank, Karin en Denise. De vierkoppige directie van ECHT Onderwijs is een gebalanceerd en gedreven team. Met jarenlange ervaring van binnen én buiten het onderwijs leiden zij op bevlogen wijze de club. Allevier op hun eigen manier met de poten in de klei, maar allemaal groots dromend. 

De eerlijke gezichten achter ECHT Onderwijs

Beter een goede buur adviseur, dan een verre vriend. Op onze zij-instroomadviseurs kun je bouwen en vertrouwen. Want laten we eerlijk zijn: je kan beter geen leraar worden als het beroep eigenlijk niet bij je past. Deze oprecht geïnteresseerde mensenmensen komen iedere dag lachend hun bed uit om de volgende generatie leraren persoonlijk te vinden.

De creatieve gezichten achter ECHT Onderwijs

Verhalen vertellen, laat dat maar aan dit team over. Of het nu is in woorden, design, beeld of geluid, ze draaien er hun handen niet voor om. Ook kruipt team marketing graag in de huid van onze doelgroep, om te ontdekken wat de onderwijsprofessional van de toekomst bezighoudt. En ze gaan lekker op woordgrappen die ze vooral zelf ECHT leuk vinden.

De vriendelijke gezichten achter ECHT Onderwijs

Uiteindelijk is er maar één plek where the magic happens: op school. Dat weten onze relatiemanagers als geen ander. Je kunt hen niet blijer maken dan met een goed gesprek over het (organiseren van je) onderwijs, het liefst wanneer ze daadwerkelijk op school langs mogen komen. Zijn echte koffieconnaisseurs door de hoeveelheid die ze drinken. 

De enthousiaste gezichten achter ECHT Onderwijs

De lijm van ECHT Onderwijs, noemen we ze ook wel liefkozend. Onze talent- & programmamanagers verbinden alles aan elkaar: talent, school, opleiding, praktijk maar ook verwachtingen vs. de realiteit. Zij begeleiden en ontwikkelen met tomeloos enthousiasme onze talenten en weten daarom als geen ander wat zij nodig hebben. Maken de meeste kilometers, maar met plezier.

De vertrouwde gezichten achter ECHT Onderwijs

Bij het onderwijs verrijken en vernieuwen komt achter de schermen aardig wat kijken. Gelukkig hebben we daar onze rotsen in de branding van HR & finance voor. Systeempje hier, spreadsheetje daar, en alles loopt op rolletjes. Maar bij deze mannen kun je net zo goed terecht voor een goed gesprek en een ECHT luisterend oor. Van alle markten thuis, zeg maar.

Directie

Maurits Drenth
Oprichter & algemeen directeur
Frank Meydam
Operationeel directeur
Karin van der Gragt
Algemeen directeur
Denise Wit
Algemeen directeur

Recruitment

Leonie Harms
Zij-instroomadviseur
Jorrit Kreuzen
Zij-instroomadviseur
Rosa Juch
Zij-instroomadviseur
Eline Preesman
Zij-instroomadviseur
Anne-May
Zij-instroomadviseur

Marketing

Alisa Meijs
Marketingmanager
Sophie van Montfoort
Marketeer & UX designer
Nadeche Diepstraten
Marketeer
Ot van de Rijzen
Copywriter

Relatiemanagement

Pamely van Helden
Relatiemanager
Pieter Redelijkheid
Relatiemanager

Begeleiding & ontwikkeling

Michiel Marinissen
Manager Talentmanagement
Jelke van Rosevelt
Talentmanager
Anne Kriek
Talentmanager
Anna Korsten
Talentmanager
Sandra van der Welle
Programmamanager

HR & finance

Koen Versluis
HR-medewerker
Jerry van der Meulen
Business controller
werken bij team echt

Werken bij ECHT

Heb jij ook een sterke intrinsieke motivatie om maatschappelijke impact te maken en lijkt het je tof om bij te dragen aan het onderwijs van de toekomst? Bekijk dan onze openstaande vacatures en wie weet maken we binnenkort kennis.