Dé expert op het gebied van startend onderwijstalent.

Dit is ECHT Onderwijs

En dit is waarom wij bestaan

Een van de grootste uitdagingen waar het onderwijs voor staat, is het aantrekken van nieuw en divers lerarentalent. Een probleem van ons allemaal, ongeacht of je in het onderwijs werkt of schoolgaande kinderen hebt. Want op de plek waar we onze toekomstige generaties vormgeven, zou het moeten bruisen van frisse ideeën en nieuwe perspectieven, toch?

Daarom slaan wij de brug tussen het onderwijs en talent van buiten. Met innovatieve leerwerktrajecten enthousiasmeren wij talentvolle professionals voor een carrièreswitch naar het klaslokaal en verhogen we sámen de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs.

Uitgerust om impact te maken, nu én later.

We hire character & train skills

Wij geloven dat persoonlijkheid en potentie bepalend zijn voor hoe iemand het onderwijs kan verrijken, en dat je met de juiste handvatten écht verschil kunt maken. Verschil voor jezelf, verschil voor een ander en verschil voor de maatschappij. Zo bouwen we samen aan het onderwijs van de toekomst.

Onze kernwaarden

Verbindend

Een sterk geheel is meer dan de som der delen. Wij geloven dan ook in de kracht van samen ontwikkelen.

verbindend

Inspirerend

Ons doel is om het onderwijs elke dag te verrijken met inspiratie en positieve impact te maken.

inspirerend

Rebels

Een status quo is er om te durven bevragen. Daarom breken wij een lans voor innovatie.

rebels

Ons doel is om talent te boosten

Er leiden meerdere wegen naar Rome, en zo ook naar het onderwijs. Ongeacht welk pad iemand volgt, ons doel is talent te boosten, juist in die eerste bepalende jaren. Want laten we eerlijk zijn, hoe die verlopen bepaalt of iemand op de lange termijn gelukkig is én blijft in het onderwijs.

Het goede nieuws? Zo’n succesvolle onderwijscarrière kun je dus ECHT kickstarten! Als doelgroepspecialist voor nieuw onderwijstalent weten wij haarfijn waar de hobbels zitten op de route naar

een duurzame toekomst in het onderwijs

We leren jou graag kennen!

Maak kennis met onze club enthousiaste professionals met een eindeloze drive om maatschappelijke impact te maken.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend in diverse sectoren, binnen én buiten het onderwijs. Wij werken iedere dag met veel plezier, ambitie en een gezonde dosis humor samen om het onderwijs op een duurzame manier te verrijken. Ja, we zijn en doen het net even anders dan het onderwijs zelf, maar dat is juist onze kracht. Zo houden we onze frisse blik ook ECHT fris. Voor onszelf, én voor jou.

image-wall-person124 image-wall-person102 image-wall-person099 image-wall-person110 image-wall-person120 image-wall-person105 image-wall-person118 image-wall-person101 image-wall-person107 image-wall-person100 image-wall-person108 image-wall-person123 image-wall-person113 image-wall-person109 image-wall-person122 image-wall-person116 image-wall-person106 image-wall-person115 image-wall-person114 image-wall-person117 image-wall-person103

Werken bij ECHT

Heb jij het onderwijshart ook op de juiste plek en lijkt het je tof om bij te dragen aan meer kennis, kunde en inspiratie van buiten het klaslokaal in brengen? Bekijk dan onze openstaande vacatures en wie weet maken we binnenkort kennis.

Werken bij ECHT

Het leven is kort, tijd om verschil te maken

We hire character and train skills

Wat draag jij bij aan de maatschappij?

Life is short, go work somewhere awesome

De toekomst van het onderwijs ben jij

Het leven is kort, tijd om verschil te maken

We hire character and train skills

Wat draag jij bij aan de maatschappij?

Life is short, go work somewhere awesome

De toekomst van het onderwijs ben jij