TEAM UP MET DÉ DOELGROEPSPECIALIST VOOR STARTEND ONDERWIJSTALENT

Een onderwijsorganisatie runnen betekent een niet-aflatende zoektocht naar onderwijstalent. Dat kun je zelf, én het kan samen. Niet of-of, maar en-en. Complementeer je eigen efforts met dé doelgroepspecialist op het gebied van startend onderwijstalent door nieuw talent aan te trekken en bestaand talent te ontwikkelen.

Team up met dé doelgroepspecialist voor startend onderwijstalent

Een onderwijsorganisatie runnen betekent een niet-aflatende zoektocht naar onderwijstalent. Dat kun je zelf, én het kan samen. Niet of-of, maar en-en. Complementeer je eigen efforts met dé doelgroepspecialist op het gebied van startend onderwijstalent door nieuw talent aan te trekken en bestaand talent te ontwikkelen.

Samen bouwen aan het onderwijs van de toekomst

Ga er maar aan staan, de cocktail van lerarentekort, krapte op de arbeidsmarkt an sich, digitalisering, trends als employer branding die je in rap tempo om de oren vliegen, weg te werken leerachterstanden en óók nog een bloeiende leer- en werkomgeving creëren voor zowel leerling als leerkracht. Wat als we je vertellen dat dit een kans is in plaats van een uitdaging? De kans een beweging van innovatie, co-creatie en échte duurzame impact in te zetten?

Toekomstbestendig onderwijs

Wij geloven dat we samen met het onderwijs de manier waarop professionals hun onderwijscarrière beginnen kunnen hervormen, door hun talent te boosten in die eerste vijf bepalende jaren. Het resultaat? Generaties gelukkige en toekomstbestendige onderwijsprofessionals die het verschil maken; voor zichzelf, voor hun leerlingen, voor hun collega’s en voor je gehele organisatie; nu én op de lange termijn. Lees hier meer over onze filosofie. 

Wat we doen

Wat kunnen wij als doelgroepspecialist voor startend onderwijstalent (0-5 jaar onderwijservaring) voor jouw organisatie betekenen?

Talent van Buiten

Leerwerktrajecten die nog onontdekt onderwijstalent hun weg laten vinden naar jouw organisatie + hen uitrusten voor een succesvolle toekomst.

Talent van Binnen

Ontwikkeltrajecten die jouw teamleden met 0 tot 5 jaar ervaring laten uitgroeien tot de meest bevlogen en toekomstbestendige versie van zichzelf.

De voordelen op een rij

Icons/turqouise/netwerk

1. Talent mobiliseren

Wij vinden, enthousiasmeren en overtuigen professionals voor het onderwijs, doordat we als doelgroepspecialist op innovatieve manier aansluiten bij hun belevingswereld en behoeften. Oftewel, de perfecte aanvulling op je eigen instroom.

Icons/turqouise/centraal

2. Toekomstbestendigen

We weten uit onderzoek én eigen ervaring wat de uitvalrisico’s zijn onder startend onderwijstalent. Daar spelen we continu op in door middel van individueel talentmanagement op maat gecombineerd met ons unieke programma, wat nooit stilstaat in ontwikkeling.

Icons/turqouise/ontwikkeling

3. Leren regiseren

Op eigen houtje (zij-)instromen in het onderwijs is een eenzame en flinke excercitie, aldus Merel van Vroonhoven. Daarom zijn wij de schakel tussen talent, opleiding en school, zodat alle werelden samen zich kunnen focussen op het vormen van een échte verrijking voor elkaar.

Echte ervaringen

De maatschappelijk verantwoorde partner voor het onderwijs

Laten we respectvol tegen een heilig-onderwijs-huisje schoppen: een beetje commerciële insteek is niet slecht. Het is onze missie ECHT verschil te maken voor de volgende generatie onderwijsprofessionals. Daarvoor is één ding essentieel: je doelgroep door en door kennen. Dat kost veel tijd, energie, onderzoek en focus, wat wij dankzij ons diverse team van professionals van binnen én buiten het onderwijs, maar allen met het onderwijshart op de juiste plaats, in huis hebben. Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, want wij hebben het al gedaan. Ja, we zijn een commerciële organisatie, maar met een maatschappelijke missie en daarom maatschappelijke tarieven. Te mooi om waar te zijn? ECHT niet – beloofd. We zijn niet voor niets CRKBO-geregistreerd en dus deels vrijgesteld van btw.

MEER ONTDEKKEN OVER HOE JE TALENT VAN BUITEN INZET IN JE SCHOOL?

Download vrijblijvend ons e-book en laat je inspireren door collega’s uit het onderwijsveld die je voorgingen. Dit e-book bevat concrete tips, praktijkvoorbeelden én het perspectief van het talent; hoe maak je de overstap naar het onderwijs zo, dat je meteen van waarde bent?