VIND NIEUW ONDERWIJSTALENT

Onderwijs en talent met elkaar verbinden, dat is wat wij doen. We zetten in op het vinden en opleiden van talent, waarbij mensen buiten het onderwijs uitgedaagd worden om hun plek in het onderwijs in te nemen. 

Vind nieuw onderwijstalent

Onderwijs en talent met elkaar verbinden, dat is wat wij doen. We zetten in op het vinden en opleiden van talent, waarbij mensen buiten het onderwijs uitgedaagd worden om hun plek in het onderwijs in te nemen. 

de brug tussen het onderwijs en de nieuwe generatie onderwijs-professionals

Wil jij:

Dan is ECHT Onderwijs jouw korte- én langetermijnoplossing voor duurzaam en toekomstbestendig personeelsbeleid. Hoe dit in de praktijk bevalt? 

Toekomstbestendig onderwijs

ECHT Onderwijs gelooft namelijk dat het onderwijs gebaat is bij meer diversiteit voor de klas in de vorm van kennis, kunde en inspiratie van buiten het onderwijs. Daarom slaan wij een brug tussen deze twee werelden door de onderwijsprofessional van de toekomst op te leiden en te zorgen dat deze geen baan, maar een loopbaan vindt in het onderwijs. Aan onze unieke leerroutes naar het onderwijs voegen wij extra handvatten toe waarvan wij geloven dat ze nodig zijn om duurzaam je plek te vinden in het onderwijs: persoonlijk leiderschap, talentmanagement, professionalisering en vitaliteit. Lees hier meer over onze filosofie en hoe we zijn ontstaan. 

Icons/turqouise/netwerk

1. uitgebreid netwerk

Wij zijn doelgroepspecialist in (young) professionals. Wij weten hen als geen ander te bereiken, en selecteren op basis van een uniek kader en het ECHT Onderwijs-dna. Zo heb je via ons toegang tot een waardevolle, alternatieve vijver aan talent die een aanvulling is op je andere instroom.

Icons/turqouise/centraal

2. expertise én hart voor onderwijs

Wij bieden je de expertise en efficiëntie van een externe partij op het gebied van werving, selectie, opleiding, begeleiding en HR, maar wél in de vorm van een maatschappelijke organisatie met hart voor en visie op het onderwijs.

Icons/turqouise/ontwikkeling

3. Méér dan een opleiding

Wij zijn de schakel tussen de theorie en de praktijk en zijn er zowel voor jou als school als voor de leraar in opleiding. In combinatie met onze vier bouwstenen voor toekomstbestendig onderwijs leiden we zo samen een type docent op dat beter uitgerust is voor een duurzame toekomst in het onderwijs.

OMSCHOLINGS-TRAJECTEN OP MAAT VOOR ZIJ-INSTROMERS

Direct EXTRA HANDEN IN EN RONDOM DE KLAS via ons platform talent van buiten

onze 4 bouwstenen voor toekomstbestendig onderwijs

Deze tijd vraagt om een nieuwe manier van denken, werven, opleiden en begeleiden. Om leerlingen te laten groeien én toekomstbestendig onderwijs te kunnen creëren, moeten wij zelf ook blijven groeien. Vanuit die gedachte zijn onze talentontwikkelingsprogramma’s ontstaan, gericht op het stimuleren van groei van onderwijsprofessionals en daarmee de onderwijsteams als geheel. Wij hebben een uniek programma gebouwd met de volgende vier bouwstenen:

Icons/turqouise/pionieren

Persoonlijk leiderschap

Wanneer je jezelf door en door kent, heb je écht veranderkracht. Dit realiseren we onder andere met het programma 'Take Charge'.

Icons/turqouise/professionalisering

Professionalisering

Een leven lang leren van (nieuwe) wetenschappelijke inzichten en een evidence-informed manier van werken zorgen voor kwalitatief onderwijs.

Icons/turqouise/succesvolle samenwerking

Talentmanagement

Intensieve, persoonlijke begeleiding van iemand die het onderwijs kent en veel peer-to-peer-sessies maken een zachte landing in de nieuwe onderwijscultuur mogelijk.

Icons/turqouise/worklifebalance

Vitaliteit

Goede gewoontes zoals een gezonde work-life-balance en effectief timemanagement zijn de basis voor succes en geluk op de lange termijn.

Professionaliseer jouw bestaande onderwijsteam

Deze vier bouwstenen samen vormen de kern van het additionele programma binnen onze traineeships voor zij-instromers, maar kunnen ook los ingezet worden om startende leerkrachten en docenten of volledige onderwijsteams te helpen professionaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Neem dan via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee. 

Meer weten? We horen graag van je!

Vul onderstaand formulier in, neem contact op via info@echtonderwijs.nl of bel ons op 085 0600104 .