Verrijk je onderwijs met talent van buiten

Wie zoekt zal ECHT vinden

Goed onderwijs valt of staat met goede leraren. Maar waar vind je nieuw en ander onderwijstalent om je team mee te verrijken? Je kunt alleen op zoek, maar het kan ook samen. Niet of-of, maar en-en. Complementeer je eigen harde werk met onze expertise op het gebied van employer branding en strategische personeelsplanning, door samen ECHT divers onderwijstalent aan te trekken en te ontwikkelen.

Dianis-05096 Jelle-05264
Hussain en Anna-1 groot

We hire character & train skills

Samen bouwen aan het onderwijs van de toekomst

Laten we eerlijk zijn: tijdelijke inhuur is geen langetermijnoplossing. De balans tussen nú je team moeten uitbreiden vs. samen duurzaam werken aan kwalitatief onderwijs is zoek. Maar wat als we je vertellen dat dit een kans is in plaats van een probleem?

De kans een beweging van innovatie, co-creatie en échte duurzame impact in te zetten?

Wij geloven namelijk dat we samen met het onderwijs de manier waarop we naar onderwijspotentieel kijken + hoe we dit inzetten kunnen hervormen, door de route naar het leraarschap aan te passen op wat professionals vandaag de dag nodig hebben, in plaats van andersom.

Het resultaat?

Generaties veerkrachtige en toekomstbestendige onderwijsprofessionals die het verschil maken; voor zichzelf, voor hun leerlingen, voor hun collega’s en voor de gehele maatschappij; nu én op de lange termijn.

Van onderwijsoriëntatie naar bevoegd zij-instromen

Talent van buiten

Leerwerktrajecten die professionals een kickstart geeft in het onderwijs + hen op basis van persoonlijk en professioneel leiderschap uitrust voor een duurzame, succesvolle onderwijstoekomst. Wij vinden talent voor het:

img_wrapper (3)
lesgeven op het mbo - zij-instromen - podcast -onderwijs radio
michiel klein Medium Leonie zij-instroomadviseur

Ontdek meer over onze trajecten

Meer weten over de opbouw van onze trajecten, de inhoud van ons additionele programma of wat wij verstaan onder talentmanagement?

decorative img-2-1-1
decorative img-Aug-10-2023-01-56-40-0649-PM-1 decorative img-1-1-1-1

ECHTe scholen, ECHTe verhalen

"Hoge werkdruk en een tekort aan leraren blijven ons voorlopig nog parten spelen. De huidige markt van tijdelijke inhuur van personeel biedt ons geen duurzame oplossing. Door te werken met een andere instroom weten wij niet alleen de huidige capaciteitsproblemen het hoofd te bieden, maar hebben wij ook de gevraagde vakkennis in huis en werken we aan de onderwijskwaliteit binnen onze school."

Jakolien Kraeima

Themaregisseur beste leraren

img (34)

"Ik zag kansen in de werkwijze van ECHT Onderwijs dus zijn we gaan kijken: wat gaat het ons opleveren en nog belangrijker, wat levert het uiteindelijk voor het onderwijs op? In mijn ogen pakt ECHT Onderwijs een maatschappelijke opdracht op door mensen naar het onderwijs toe te leiden, en dan vind ik dat het onderwijs haar deel moet investeren door die mensen een opleidingsplek te bieden."

Jessica Hendriks

Adjunct-directeur rkbs De Regenboog

img (35)

De ECHT maatschappelijk verantwoorde partner voor het onderwijs

Even respectvol tegen een heilig onderwijs-huisje schoppen: een beetje commerciële insteek is niet slecht. Het is onze missie om ECHT verschil te maken voor de volgende generatie onderwijsprofessionals. Daarvoor is één ding essentieel: je doelgroep door en door kennen. Dat kost veel tijd, energie, onderzoek en focus, wat wij dankzij ons diverse team van professionals van binnen én buiten het onderwijs, maar allen met het onderwijshart op de juiste plaats, in huis hebben.

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, want wij hebben het al gedaan. Ja, we zijn een commerciële organisatie, maar met een maatschappelijke missie en daarom maatschappelijke tarieven. Te mooi om waar te zijn? ECHT niet - beloofd.

img_wrapper (1)

De voordelen op een rij

2 students
Talent mobiliseren

Wij vinden, enthousiasmeren en overtuigen professionals voor het onderwijs, doordat we op innovatieve manier aansluiten bij hun belevingswereld en behoeften. Oftewel, de perfecte aanvulling op je eigen instroom.

cardiogram
Toekomstbestendigen

We weten uit onderzoek én eigen ervaring wat de uitvalrisico’s zijn onder startend onderwijstalent. Daar spelen we continu op in door middel van ons unieke programma, wat nooit stilstaat in ontwikkeling.

announcement
Leren regisseren

Op eigen houtje (zij-)instromen in het onderwijs is een eenzame en flinke excercitie, aldus Merel van Vroonhoven. Daarom zijn wij de schakel tussen talent, opleiding en school, voor een ECHT duurzame verrijking van elkaar.

 

Ontdekken hoe de vork precies in de steel steekt?

We komen graag bij je langs! Vraag onze brochure aan en we volgen je op met de vraag of je behoefte hebt aan een afspraak. Liever digitaal kennismaken? Plan dan hieronder een moment dat jou uitkomt. Vrijblijvend allemaal, natuurlijk.

Ontmoet onze adviseurs

image-wall-person106
image-wall-person108