In de rubriek 'In de klas van' gaan we met onze camera op pad om een kijkje te nemen in de klaslokalen van onderwijstalenten in spe. Want; we zijn eigenlijk wel benieuwd hoe dat eraan toe gaat in een klas vol met leerlingen? Hoe ziet jouw dagelijkse portie werkzaamheden eruit? Hoe ga je om met de cultuurswitch? En wat vinden jouw nieuwe collega's ervan?

In deze eerste aflevering van 'In de klas van' gaan we langs bij juf Paula op RVKO - Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs - daltonschool De Grote Reis. Paula vertelt over haar kennismaking met het onderwijs op de school van Stefan van der Worm via het oriëntatietraject van ECHT Onderwijs, ons initiatief om méér professionals te enthousiasmeren voor een toekomt als leraar. Want hoe is dat dan, als je als iemand van buiten ineens in een klaslokaal staat? Samen met talentmanager Hermen nemen we je in deze video mee voor een kijkje achter de schermen.

 

Benieuwd hoe jij echt verschil kunt maken? Ontdek het onderwijs via het orientatie-traject

Altijd al willen ontdekken of het onderwijs ook iets voor jou is? Dan is dit je kans! Het oriëntatietraject van ECHT Onderwijs biedt jou de mogelijkheid om je betaald en parttime te oriënteren op het onderwijs, zonder dat je meteen volledig de sprong moet wagen. Ontdek net als Paula het onderwijs in een ondersteunende rol terwijl je salaris én ECHT goede ondersteuning bij jouw ontwikkeling krijgt. Enthousiast? In het gratis digitale informatiepakket ontvang meer informatie over de precieze inhoud en hoe je er voor in aanmerking kunt komen.