Dit is ECHT Onderwijs

Aangenaam! Wij zijn ECHT Onderwijs en wij zijn dé doelgroepspecialist op het gebied van nieuw onderwijstalent met 0 tot 5 jaar onderwijservaring.

Dit is ECHT Onderwijs

Aangenaam! Wij zijn ECHT Onderwijs en wij zijn dé doelgroepspecialist op het gebied van nieuw onderwijstalent met 0 tot 5 jaar onderwijservaring.

Onze missie?

Het verschil maken voor de volgende generatie onderwijsprofessionals. Dat doen we door méér professionals hun weg te laten vinden naar het onderwijs + onderwijsprofessionals te ontwikkelen tot de meest bevlogen en toekomstbestendige versie van zichzelf.

Een echte visie

Hire character & train skills’ – wij geloven dat persoonlijkheid en potentie bepalend zijn voor hoe iemand het onderwijs kan verrijken, en dat je met de juiste handvatten écht verschil kunt maken. Verschil voor jezelf, verschil voor een ander en verschil in het onderwijs. Zo bouwen we sámen aan het onderwijs van de toekomst.

Waar wij ons bed voor uitkomen

Naast het voeren van een goeie (onderwijs)discussie staan wij ‘s ochtends met alle liefde op om dag in dag uit:

De brug te slaan tussen het onderwijs en Talent van Buiten met innovatieve leerwerktrajecten. Met onze oriëntatie- en omscholingstrajecten helpen wij als leerregisseur nog onontdekt onderwijstalent een weg vinden naar het onderwijs, uitgerust om impact te maken, nu én later.

Huidige onderwijspro’s dátgene aan te reiken waarmee zij uitgroeien tot de beste en meest gebalanceerde versie van zichzelf. Dit doen we aan de hand van talentmanagement op maat + ons unieke programma gebaseerd op persoonlijk leiderschap, professionalisering en vitaliteit.

Talent boosten

Er leiden meerdere wegen naar Rome, en zo ook naar het onderwijs. Ongeacht welk pad iemand volgt, ons doel is talent te boosten, juist in die eerste bepalende jaren. Want laten we eerlijk zijn, hoe die verlopen bepaalt of iemand op de lange termijn gelukkig is én blijft in het onderwijs. Het goede nieuws? Zo’n succesvolle onderwijscarrière kun je dus ECHT kickstarten! Als doelgroepspecialist voor startend onderwijstalent weten wij haarfijn waar de hobbels zitten op de route naar een duurzame toekomst in het onderwijs. 

Het ECHT Onderwijs-dna

new conecting

Verbindend

Een sterk geheel is meer dan de som der delen. Wij geloven dan ook in de kracht van samen ontwikkelen.

new inspiring

Inspirerend

Niets zo motiverend als bevlogenheid. Wij willen positieve impact maken door het onderwijs iedere dag weer te verrijken met een flinke dosis inspiratie.

rebellious

Rebels

Een status quo is er om te durven bevragen. Daarom breken wij een lans voor innovatie.

Het verhaal achter ECHT Onderwijs

onze partners

Contact opnemen

Wij nemen contact op

Bedankt voor je aanvraag!
Wij nemen de boeking in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Heb je tussendoor vragen? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Pieter Redelijkheid
ECHT Onderwijs