In de rubriek 'In de klas van' gaan we met onze camera op pad om een kijkje te nemen in de klaslokalen van onderwijstalenten in spe. Want; we zijn eigenlijk wel benieuwd hoe dat eraan toe gaat in een klas vol met leerlingen? Hoe ziet jouw dagelijkse portie werkzaamheden eruit? Hoe ga je om met de cultuurswitch? En wat vinden jouw nieuwe collega's ervan?

In deze tweede aflevering van 'In de klas van' gaan we langs bij Stefan. Deze enthousiaste meester in spe startte vorig schooljaar met het zij-instroomtraject bij ECHT Onderwijs. Eventjes terug zochten we hem - samen met talentmanager Michelle - op bij basisschool De Kleine Prins te Rotterdam, waar hij sinds dit jaar als basisschoolleraar in opleiding aan de slag is. In deze video vertelt Stefan hoe zijn dagen voor de klas eruit zien én hoe deze groep leerlingen een glimlach op zijn gezicht tovert: “Je geeft ze een opdracht en ze gaan er meteen mee aan de slag, dat is echt supertof aan deze groep". Bekijk zijn hele verhaal in onderstaande video.

 

 

Ook met een glimlach naar je werk? Dat kan, ECHT waar!

Het is natuurlijk niet niks, zo'n carrièreswitch. Van basisonderwijs tot middelbaar beroepsonderwijs, de keuze is reuze. Met de gratis keuzehulp kun je aan de hand van tien vragen ontdekken welk onderwijstype het beste bij jou zou passen als je leraar zou willen worden. Liever persoonlijk advies over jouw situatie of een dagje meelopen op een school? Plan dan een vrijblijvend telefonisch oriëntatiegesprek in en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Maak de gratis keuzehulp