word leraar of
docent

VERSNELDE LERARENOPLEIDING VOOR DE NIEUWE GENERATIE onderwijsprofessionals

Een carrièreswitch naar het onderwijs? Dat getuigt van een flinke dosis passie, lef en ambitie. ECHT Onderwijs zorgt er met unieke en eigentijdse omscholingstrajecten voor dat jij in twee jaar tijd versneld je lesbevoegdheid haalt voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, gespecialiseerd onderwijs of het mbo. “We hire character & train skills”: wij passen de route naar het onderwijs aan op wat je al kan en je potentie tot ontwikkeling. We focussen op je kracht, namelijk je expertise van buiten, en we bieden je méér: intensieve, persoonlijke begeleiding op maat waarmee we jou niet aan een baan, maar een loopbaan in het onderwijs helpen. We zorgen voor de juiste handvatten voor een duurzame toekomst in onderwijsland: persoonlijk leiderschap, een gezonde work-life-balance en wendbaarheid.

waarom echt onderwijs?

1. Entree

Wij zijn jouw ingang in het onderwijs, een netwerk wat je als zij-instromer normaal gesproken niet zo makkelijk binnenkomt.

2. jij staat centraal

Onze focus ligt op jou als potentieel (onderwijs)professional en wat jij meebrengt naar het klaslokaal.

3. krijg méér

Intensieve opleiding en begeleiding op maat door mensen die jou en het onderwijs snappen en die praktijk en theorie voor je aan elkaar verbinden.

wat we doen

Wij geloven dat het onderwijs gebaat is bij meer diversiteit voor de klas in de vorm van kennis, kunde en inspiratie van buiten het onderwijs. Daarom kijken wij met een andere blik naar talent. We selecteren jou als nieuw onderwijstalent op basis van je drijfveren, expertise, competenties en potentie en werken vervolgens samen met scholen en erkende opleiders aan een uniek traject dat écht bij jou past. Naast een passende werkplek en inhoudelijke onderwijskundige opleiding krijg je daarom bij ons een additioneel programma, bomvol persoonlijke en professionele ontwikkeling, peer-to-peer-sessies en coaching on the job. Wij helpen je de cultuurswitch naar het onderwijs te maken en zorgen dat jij direct van toegevoegde waarde bent.

wat we bieden

onze omscholingstrajecten

Wij zoeken onderwijsvernieuwers die willen worden uitgedaagd, gecoacht én gestimuleerd. Heb je minimaal een hbo-diploma en voorzie jij het onderwijs van nieuwe energie en expertise? Dit is je kans om impact te maken:

WORD LERAAR IN HET BASISONDERWIJS

WORD DOCENT IN HET MBO

WORD DOCENT IN HET voortgezet onderwijs

WORD DOCENT IN HET GESPECIALISEERD ONDERWIJS

hulp nodig?

zij gingen je voor

waarom onderwijs?

Of een carrièreswitch naar het onderwijs bij je past, is afhankelijk van jouw mindset, motivatie en competenties. Waarom zou je er wel of niet voor kiezen? Laat je inspireren door echte mensen uit de praktijk. In ‘Vijf vragen aan’ vraagt onze Hermen verschillende leraren en docenten het hemd van het lijf over hun werk en waarom dat nou eigenlijk zo leuk is (of juist niet).

"We hire character & train skills"