word leraar of
docent

VERSNELDE LERARENOPLEIDING VOOR DE NIEUWE GENERATIE onderwijsprofessionals

Een carrièreswitch naar het onderwijs? Dat getuigt van een flinke dosis passie, motivatie, lef en ambitie. ECHT Onderwijs zorgt ervoor dat jij in twee jaar tijd wordt omgeschoold tot leraar of docent. Zonder studieschuld, mét salaris en baangarantie.

Behaal via de versnelde lerarenopleiding je lesbevoegdheid voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of het mbo. Maar we bieden meer: we zorgen ook voor de juiste handvatten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Aan de hand van ons talentontwikkelingsprogramma word je begeleid, uitgedaagd, getraind, gecoacht en gestimuleerd.

Wij zoeken onderwijsvernieuwers! Voorzie jij het onderwijs van nieuwe energie en expertise? Dit is je kans om impact te maken.

word leraar in het basisonderwijs

word docent in het voortgezet onderwijs of mbO

word docent in het gespecialiseerd onderwijs

nieuw

Dé opleiding die beter past bij zij-instromers!

Een flexibele lerarenopleiding waar jij als zij-instromer met jouw unieke kennis en ervaring centraal staat. Je kunt je op elk moment aanmelden voor de opleiding, dus je hoeft niet te wachten tot september of februari.

Met ons talentontwikkelingsprogramma zorgen wij ervoor dat jij je op alle vlakken verder kunt ontwikkelen. Wij begeleiden en coachen je ‘on the job’ en bieden je waardevolle trainingen aan. De opleiding is specifiek ontwikkeld voor zij-instromers. Tijdens deze verkorte opleiding zorgen wij met ons grote netwerk van scholen voor de tofste werkplekken waar jij ervaring op kunt doen. Na afloop van ons traject ben je klaar om als bevoegd leraar aan de slag te gaan; op naar de volgende stap in je carrière!

Wij zorgen voor de juiste persoonlijke begeleiding zodat je direct van toegevoegde waarde bent tijdens jouw overstap naar het onderwijs.

wat wij bieden

zij gingen je voor

"We hire character & train skills"